Cum a fost Cove lovit de mașină. Vedeta Prima TV a povestit toată drama

Cum a fost Cove lovit de mașină. Vedeta Prima TV a povestit toată drama
Cove, despre momentul în care a fost călcat de mașină

Gabriel Coveșanu a povestit un moment greu din viața sa. Vedeta a vorbit în detaliu despre drama care i-a schimbat viața. Cum s-a petrecut totul și ce s-a schimbat de atunci pentru celebrul prezentator de TV?

Cove, detalii despre momentul care i-a schimbat viața: cum a fost lovit de mașină?

Cei mai mulți au senzația că vedetele de pe micile ecrane au o viață de poveste, dar iată că multe dintre ele vin cu povești care să șteargă această impresia din mintea oamenilor.

Cove este deja un personaj bine cunoscut de români încă de pe vremea când apărea alături de Andreea Marin la emisiunea ‘Surprize, surprize’. Fanii îl pot urmări pe moderator acum la Flash Monden alături de Diana Bart, pe Prima TV, de luni până vineri.

Vedeta a povestit recent în cadrul unui interviu care a fost momentul care i-a schimbat viața. Bărbatul a mărturisit că în copilărie a făcut un experiment care se putea sfârși cu o tragedie. Concret, fostul coleg de platou al Adelei Popescu a trecut strada cu ochii în sus, moment în care l-a lovit mașina. El consideră că a avut mare noroc atunci.

„În copilărie, eram aşa, mai şmecher. Şi am făcut un experiment ce putea fi fatal. Am trecut strada cu ochii în sus şi m-a lovit maşina. Am avut noroc, am scăpat şi, uite, îţi răspund ţie la întrebări.

Mă credeam şmecher şi nu a fost asta. Cred că vazusem vreun film cu supereroi. Cel de mai sus, când am fost la un pas să nu mai fiu, dintr-un teribilsm de puşti, dar, totuşi, iată că mai sunt”, a povestit acesta, pentru okmagazine.ro.

Ce își dorește pentru anul viitor?

Întrebat ce își dorește acum și care sunt lucrurile care lipsesc din peisaj. Cove a subliniat că o vacanță într-o țară caldă i-ar prinde bine.

„O vacanţă într-o ţară caldă, la mijlocul iernii. Ştii, când aici e viscol, lumea pune poze cu munţi de zăpadă şi minusul din termometre, iar tu eşti undeva în Asia, pe o plajă, bei cocktailuri, faci baie, râzi cu copiii. La asta visez de ceva ani. Sigur o devină realitate în curând.”

Moderatorul se apropie să intre în spiritul sărbătorilor și să se gândească la dorințele de anul viitor. Acesta își dorește sănătate multă și să se poată bucura în continuare de spectacole de teatru, vacanțe și alte mici bucurii alături de familie.

„Sănatate, că-i mai bună decat toate. Apoi, să îi am pe bunii mei aproape, la Prima TV. Să fac, alături de Diana, emisiuni pe placul lor. Să avem spectacole frumoase la teatru. Să plecăm toţi în vacanţe, să ne bucurăm de familie, de viaţă. Şi să dispară pandemia!”, a mai detaliat acesta.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI