18 aug. 2023 | 15:20

Cine sunt cele 12 cupluri de concurenți de la Cursa Iubirii. Formatul original care va revoluționa România

Emisiuni TV
Cine sunt cele 12 cupluri de concurenți de la Cursa Iubirii. Formatul original care va revoluționa România

Mai este puțin până când Cursa Iubirii se va difuza la Prima TV. Cel mai așteptat show al momentului va face furori și va pune la încercare 24 de concurenți. S-a aflat care sunt cele 12 cupluri ce vor intra în competiție și vor da startul unui format original, cum nu s-a mai văzut până acum. Urmează surprize mari!

Cei 24 de curajoși de la Cursa Iubirii

Cursa Iubirii este unul dintre cele mai așteptate show-uri ale momentului. 12 cupluri intră în cursă și își testează iubirea. Vor vedea cât de bine se pot sprijini unul pe altul, cum funcționează ca echipă și ce abilități îi recomandă.

Cei care vor rezista și vor lupta până la final, se vor bucura de un premiu mare, extrem de satisfăcător: 15.000 de euro şi o vacanţă de o săptămână pe o insulă exotică. Celebrul Cove le va fi îndrumător și îi va ajuta să înțeleagă mai bine ce au de făcut.

“Abia aştept să cunosc cuplurile şi să le ghidez pe drumul spre premiul cel mare. Cursa iubirii e un format unic de televiziune si mă bucur că am fost ales să prezint show-ul acestei toamne de la Prima TV.

Vom avea, cu siguranţă, parte de zâmbete şi de neprevăzut, vom vedea lacrimi de bucurie, dar şi de tristeţe. Telespectatorii vor fi parte din show, îşi vor alege favoriţii şi îi vor susţine în toată competiţia. Ce contează cu adevărat este că, la final,  va câştiga IUBIREA.”, a declarat prezentatorul.

Cuplurile de la Cursa Iubirii

Primul cuplu este format din Andreea și Alexandru, cei mai tineri participanţi. Au doar 19 ani, se cunosc de un an și jumătate și de un an locuiesc împreună. Vor să lucreze la capitolul comunicare și să nu se mai certe.

Ion, de 27 de ani, şi Raluca, de 24 de ani sunt căsătoriți. Au făcut pasul cel mare după doar trei luni și speră că vor dovedi că formează o echipă foarte bună si vor pleca acasă cu premiul cel mare.

Lucian are 35 de ani, iar Sorina 36. Amândoi lucrează în domeniul beauty și vin de la mare. Vor să câștige marele premiu și să demonstreze că sunt făcuți unul pentru celălalt.

Eduard are 47 de ani, iar Tania 33. Sunt căsătoriți de 7 ani și au împreună și un băiețel. Consideră că au o relație frumoasă, puternică, mai ales pentru că împărtășesc aceeași pasiune: actoria.

Gabriel și Anca se cunosc de pe rețelele de socializare. Prima lor întâlnire a fost una de succes și le-a dat mare încredere, motiv pentru care au ales să ducă mai departe relația.

Alex are 27 de ani, iar Ana 28 de ani şi sunt din Bucureşti. S-au cunoscut, s-au plăcut, iar după doar trei luni de relație, s-au și căsătorit. Au făcut marele pas la TV, în cadrul unei emisiuni.

Cupluri diferite alese special pentru Cursa Iubirii

Cristi (34 de ani) este consultant IT, iar Anita (33 de ani) este agent imobiliar. Sunt împreună de doar un an, dar au așteptări mari de la relația lor. Cristi și-ar dori ca iubita lui să nu mai fie atât de nervoasă și perfecționistă și, mai ales, să nu mai pună preț prea mare pe curățenie.

Rareș
de 24 de ani și Cosmina de 21 de ani formează un cuplu de 2 ani de zile. Cei doi se descriu ca fiind geloși, bârfitori pe alocuri, tupeiști, vorbăreți și se aprind destul de repede. Își doresc să vadă unde sunt neînțelegerile, având în vedere că se aseamănă foarte mult.

Te-ar putea interesa și: Lovitură dură pentru Insula Iubirii și Antena 1. Emisiunea va fi concurată în mod direct de un alt post TV

Alexandru și Cosmina se iubesc de doar cinci luni de zile. Nu locuiesc împreună, pentru că au multe probleme de rezolvat, mai ales în ceea ce privește comunicarea, înțelegerea și răbdarea.

Raul și Mihaela vin din Iași și au 27, respectiv 24 de ani. S-au cunoscut pe rețelele de socializare acum 1 an și locuiesc împreună din martie anul acesta. Se înțeleg bine și comunicarea este cea care îi ține împreună.

Codruț și Naba se iubesc de un an și jumătate. Ea este celebră și îi merge foarte bine, iar cei doi se înțeleg foarte bine. Vor să lucreze mai mult la capitolul comunicare și să fac cumva să se înțeleagă mai bine. Se ceartă din motive banale și speră că vor rezolva această problemă.

Cosmin și Adela formează cel mai longeviv cuplu din competiție. Au 14 ani de relație și 11 ani de când sunt căsătoriți. Ambii sunt antrenori de fitness și le merge foarte bine în plan profesional. Chiar dacă știu de foarte mult timp, consideră că este loc de mai bine.

Digisport.ro
Frumusețea noului format Champions League: Celtic pe 2, Barcelona pe 23! Clasamentul complet după prima etapă
Stirile PROTV
Dunărea a inundat Budapesta și încă nu a ajuns viitura maximă. Orban: „Ne-am pregătit pentru un nivel al apei de 9 metri”
PlaySport
Apariție INCREDIBILĂ a Iriney Shayk! Cum a fost surprinsă pe stradă fosta lui Cristiano Ronaldo
Ego.ro
Cine este tatăl copilului Ancăi Dumitra? Diferența de vârstă imensă dintre cei doi
ProActual
Afacerile în care David Popovici vrea să investească: „Mi-ar plăcea și mi-aș dori”! Cum vrea să-i ajute pe români
EVZ.ro
Pensie de nabab în România. Câștigă mii de euro lunar
Spynews.ro
Descinderi acasă la Nuțu Cămătaru! Au fost găsite maimuțe, păsări răpitoare, cangur și alte exemplare exotice
PRO TV
Ce tratament pentru cancer ar fi urmat Kate Middleton, pe ascuns, în Statele Unite. ”Nu a fost chimioterapie”. Familia Regală neagă tot
Adevarul
Președintele CCR, Marian Enache, s-a căsătorit la 70 de ani. Ce funcții importante ocupă noua sa soție
BZI.ro
Voluptoasa Maria Tebieș, de la Insula Iubirii, a spus cum vrea să fie viitorul iubit! Ispita nu a fost încântată nici de Dany Boy și nici de Cornel
Sport.ro
FOTO Așteptarea a luat sfârșit pentru fanii tinerei care a făcut senzație în Qatar! S-a pozat topless, iar reacțiile au fost pe măsură
Viva.ro
Ce se observă pe chipul Biancăi Drăgușanu când renunță de tot la machiaj! Chiar ea a recunoscut că e grav
Parteneri
Adevărul despre dispariția gemenilor din Târgu Jiu. Tatăl celor doi copii a spus totul despre adolescenți
Redactia.ro
Cine are prioritate într-o astfel de intersecție. Puțini șoferi cunosc răspunsul corect
Click.ro
O femeie care primea zilnic peste 100 de apeluri cu număr ascuns a descoperit că cel care o suna era soțul ei. Explicația bărbatului
Digi24
S-a aplecat și S-A VĂZUT TOT: Corina Bud, FĂRĂ lenjerie! Fanilor nu le-a venit să creadă că a apărut AȘA
Vocea.biz
Cum a aflat Victor Slav că iubita lui, Selina, l-a înșelat. S-a întâmplat înainte de Asia Express!
Unica.ro
Soarta misterioasă a aurului lui Ceaușescu. Ce s-a întâmplat cu o avere colosală
EVZ.ro
Bogdan de la Ploiești a anunțat despărțirea de Cristina Pucean! „Nu a fost vorba de trădare, înșelat”. De ce ar fi ajuns la separare din nou
Spynews
Planeta ia foc! A început un nou război. Ordinul de atac a venit deja azi, 19 septembrie
Capital.ro
Ea are 27 de ani, el are 57 și tocmai au anunțat că vor deveni părinți: „Mama te așteaptă…”. Vedeta abia a divorțat anul trecut
Avantaje
TRUMP scoate ATU-UL campaniei! ÎNTÂLNIREA surpriză care îl va ÎNFURIA pe PUTIN
Mediaflux
Descinderi acasă la Nuțu Cămătaru! Au fost găsite maimuțe, păsări răpitoare, cangur și alte exemplare exotice
Spynews.ro
Zodii ale căror vieți se îmbunătățesc semnificativ înainte de sfârșitul lunii septembrie 2024. Succesul bate la ușa lor
Realitatea.net
Cum arată acum fiica Adrianei Iliescu. Eliza a fost fotografiată recent alături de mama sa, într-o ipostază emoționantă
Antena 1
Cine a inventat CNP-ul și CE ASCUNDE ultima CIFRA a CNP-ului? Dacă ai 3 sau 8 însemană că...
Shtiu.ro