Cove și Oana Zăvoranu s-au iubit ca-n filme. Ce spuneau cei doi despre felul în care a început relația lor

Cove și Oana Zăvoranu s-au iubit ca-n filme. Ce spuneau cei doi despre felul în care a început relația lor
Cove și Oana Zăvoranu, despre relația de care puțini știau. Cum a început totul?

Oana Zăvoranu este una dintre cele mai vechi dive din showbizul românesc. Întotdeauna o apariție picantă și întotdeauna cu intriga la purtător, a reușit să atragă atenția chiar și celui mai cuminte prezentator de televiziune. Cum a curtat-o Gabriel Coveșanu și care a fost legătura adevărată dintre ei doi?

Cove și Oana Zăvoranu, despre relația lor

Oana Zăvoranu este una dintre divele de seamă din lumea bună a Capitalei. Aceasta a devenit cunoscută datorită apariției în una din cele mai mari telenovele ale anilor trecuți, mai apoi a rămas în vizorul tuturor din cauza unor scandaluri. Pe lângă nenumăratele divergențe aprinse pe care le-a avut în spațiul public ba cu mama sa, ba cu diverse personalități, ea s-a făcut remarcată cu ajutorul caracterului său unic.

Naturalețea și asumarea brunetei au reușit să fie chiar și peste ani buni de televiziune un plus. De-a lungul anilor, Oana a fost curtată de mulți bărbați bine, dar ceea ce nu știau fanii ei până de curând este că până și cel mai cuminte prezentator de televiziune a dorit să o aibă.  Este vorba despre Gabriel Coveșanu.

Cove și Oana Zăvoranu, despre începuturile relației lor. Cum s-au cunoscut și cum a cucerit-o Cove?
Cove și Oana Zăvoranu, despre începuturile relației lor. Cum s-au cunoscut și cum a cucerit-o Cove?

„Mă și enerva, dar îmi și plăcea insistența lui”

Cele două vedete s-au cunoscut pe culoarele de la TVR2, în timp ce Cove era asistentul Andreei Marin la Surprize, surprize. Aceștia au format un cuplu timp de aproape un an, și chiar aveau planuri de nuntă. „Ne-am cunoscut într-unul din lifturile din TVR. Eu nu-l cunoșteam pentru că nu aveam răbdare să mă uit la “Surprize”. I-am zis că sunt liftiera și l-am întrebat la ce etaj vrea să-l duc. “La care vrei tu, dar nu vrei mai bine să ne blocăm între etaje. Mă și enerva, dar îmi și plăcea insistența lui. După o lună ne-am mutat împreună”, a dezvăluit Oana Zăvoranu.