27 mart. 2021 | 14:36

Cornelia Catanga și-a prevestit moartea? Ce spunea mereu apropiaților: ”Ca biata maică-mea” (exclusiv)

Monden
Cornelia Catanga și-a prevestit moartea? Ce spunea mereu apropiaților: ”Ca biata maică-mea” (exclusiv)
Cornelia Catanga și-ar fi prevestit moartea

Cornelia Catanga și-a prevestit moartea? Ce le mărturisea regretata regină a muzicii lăutărești apropiaților săi? Detalii șocante despre viața crudă de care a avut parte celebra cântăreață.

Cornelia Catanga și-a prevestit moartea? Ce le spunea artista apropiaților?

Cornelia Catanga și-ar fi presimțit moartea. Artista i-a povestit lui Benone Sinulescu faptul că simte că nu mai are mult de trăit, lucru care l-a șocat pe interpretul de muzică populară atunci când a auzit vestea că ea nu mai este.

Cântărețul a povestit despre discuțiile purtate cu solista de muzică lăutărească de-a lungul vremii. De asemenea, bărbatul a mărtursit că e șocat de cele auzite și că este întors pe dos după ce a auzit sfârșitul brusc pe care l-a avut.

”Dumnezeu s-o odihnească! De când am aflat despre plecarea ei prematură dintre noi, sunt întors pe dos. Dar, odată cu ştirea dispariţiei sale, mi-am amintit că noi am vorbit de adesea despre lumea de Dincolo. Avea un fel aparte de a vorbi despre moarte.

Era înspăimântată că va trebui să treacă prin asta, dar, în acelaşi timp, parcă ştia că va muri mai devreme. Aşa s-a întâmplat şi cu mama ei. Parcă şi-ar fi prevestit moartea!”, a spus Benone Sinulescu.

Solistul a mai detaliat că inevitabil în discuțiile lor s-a strecurat și subiectul decesului: ”Inevitabil, când mai discutam cu ea, ajungeam şi la clipa în care totul începea cu- Nu mai am mult de trăit. Simt asta! Ca biata maică-mea!”

„Simt asta! Ca biata maică-mea!”

Pierderea celei care i-a dat viață a făcut-o pe una din cele mai iubite artiste de la noi să renunțe la muzică. Mai exact, Cornelia o pierdea pe mama sa în urmă cu 20 de ani, moment șocant despre care a povestit.

Benone Sinulescu, bunul său prieten, înțelege acum sentimentul despre care îi vorbea și își dă seama încă o dată cât de surprizător este modul în care plecăm de pe această lume.

„Într-un fel, de la Cornelia Catanga mi-a rămas gustul ăsta neplăcut despre moarte. Moartea e mereu surprinzătoare. Şi pe mine, şi pe ea moartea ne speria. Aş zice azi, mai mult ca oricând, că moartea e urâtă, că ni-i fură pe cei dragi de lângă noi. Şi-mi pare tare rău că n-am mai apucat să cântâm împreună, în vara asta, pe plaiurile buzoiene, acolo unde ne-am născut şi ea şi eu! Avea o voce frumoasă, caldă şi, mai ales, nu falsă. Plus talentul acela de a cânta la acordeon, ca puţini alţii. De acum, Catanga ne va mai cânta doar la televizor!”
Benone Sinulescu (Sursa: impact.ro)

Parteneri
Divorț în familia regală. Au decis să-și spună adio prin intermediul unui comunicat de presă
Redactia.ro
”Victima” luptătorului suspendat pe viață a răbufnit: ”Toată lumea i-a cerut”. Ce a pățit după episodul fără precedent
Digisport.ro
Zodii care își vor dubla norocul și vor obține bani rapid în perioada 24 – 30 aprilie. Vor avea parte de venituri suplimentare care îi vor face foarte fericiți.
Click.ro
Pepe o acuză Raluca Pastramă că l-a înșelat în timpul căsniciei. Neașteptat cum a aflat: „Mă striga 'nașule', venea la noi acasă..."
Viva.ro
Ultimele ore de viață ale Corinnei, femeia găsită moartă în dulapul din dormitor. Poliția l-a arestat pe iubitul ei
Digi24
GALERIE FOTO Imagini apocaliptice din Grecia. Cerul a devenit portocaliu și Atena abia se mai vede
Digi24
Cum arată la interior vila din Las Vegas a Anamariei Prodan. 'Lămâi și mandarini ca ai mei nu are nimeni!'
Unica.ro
Nume sărbătorite de Sf. Gheorghe. Cui îi spunem la mulți ani pe 23 aprilie
Spynews
JUDECĂTORII au luat decizia finală. FLORIN CĂLINESCU a primit vestea chiar acum
Capital.ro
Trucul care te ajută să testezi calitatea cașcavalului. Așa poți afla ce mănânci cu adevărat
Antena 3
Vedeta a dezvăluit că a avut o relație incestuoasă timp de zece ani cu tatăl ei, un cântăreț cunoscut: “Tata era altceva”. Acum s-a aflat tot
Avantaje
Se schimbă LEGEA! Ce se întâmplă cu românii care NU locuiesc la adresa din buletin
Mediaflux
Nume sărbătorite de Sf. Gheorghe. Cui îi spunem la mulți ani pe 23 aprilie
Spynews.ro
Ce se întâmplă în corpul tău la 4 ore după ce ai mâncat nuci
Realitatea.net
Imagini cu Adelina Pestrițu în metrou. Cum s-a pozat în transportul în comun: „Faima nu te poate opri să faci lucruri normale”
Antena 1
De ce evreii nu cred în Iisus Hristos? 'Nu este Mesia!' 5 motive pentru care nu-l recunosc ca pe Mesia
Shtiu.ro