Maria Dragomiroiu a sunat-o pe Cornelia Catanga înainte să moară. Ce a implorat-o să facă, urgent

Maria Dragomiroiu a sunat-o pe Cornelia Catanga înainte să moară. Ce a implorat-o să facă, urgent
Maria Dragomiroiu a discutat cu Cornelia Catanga înainte ca aceasta să moară

 Noi dezvăluiri incredibile ies la iveală despre moartea artistei Cornelia Catanga. Maria Dragomiroiu spune tot adevărul despre starea de sănătate a reginei muzicii lăutărești. Ce a implorat-o să facă, urgent, pe soția lui Pădureanu, când au vorbit ultima dată la telefon.

Maria Dragomiroiu a sunat-o pe Cornelia Catanga înainte să moară

Cornelia Catanga a murit, la 63 de ani, răpusă de coronavirus. Problemele de sănătate mai vechi, sărăcia, despărțirea dureroasă de Aurel Pădureanu, cel care i-a fost partener mai bine de 33 de ani și anularea nunții fiului său Alexandru au fost lovituri prea puternice pentru inima fragilă a solistei, care a cedat vineri, 26 martie, la Spitalul Universitar de Urgență din Capitală.

Maria Dragomiroiu a rămas șocată de faptul că buna ei prietenă a murit atât de brusc. Cântăreața de muzică populară a mărturisit că ultima dată când au vorbit la telefon cele două soliste, Cornelia Catanga se plângea de probleme de sănătate și de faptul că nu se simte bine. Maria Dragomiroiu a sfătuit-o să meargă, de urgență, la spital, însă fără folos.

„Am rămas muți când am auzit. Eu am vorbit vinerea trecută cu ea și mi-a zis că îi este rău și i-am zis ”Du-te la spital! Dă telefon!” și ea a zis ”Da, nașă!”. Și astăzi am aflat vestea. Eu am crezut că este bine…Spunea că are frisoane, că îi e frig.

Dacă o să se demonstreze că a avut COVID nu putem să mergem la înmormântare, că ne este frică. Nu știm. O să vedem. Deocamdată sunt acolo, săracii, la spital. Nu știu nici ei ce să facă. Nu știm. E prea devreme să ne dăm cu părerea”, a declarat Maria Dragomiroiu, potrivit celor de la cancan.ro.

Monica Tatoiu s-a oferit să plătească înmormântarea Corneliei Catanga

Regina muzicii lăutărești avea probleme financiare, iar familia Pădureanu se luptă, în continuare, cu lipsurile materiale. Monica Tatoiu s-a oferit, fără a sta pe gânduri, să suporte cheltuielile necesare pentru a o înhuma creștinește pe Cornelia Catanga. Cunoscuta femeie de afaceri a declarat, în urmă cu puțin timp, care a fost ultima discuție pe care a purtat-o cu regretata artistă.

Cornelia Catanga va fi înmormântată la Cimitirul Ghencea 1 din București. Soția lui Aurel Pădureanu trecea prin momente foarte dificile, plângându-se de situația financiară precară în care se afla:

„Ultima dată am văzut-o pe doamna Catanga la o emisiune, acum un an jumate. Ea ieşea din emisiune, eu intram şi era tristă. Îşi pierduse casa şi de atunci îmi spunea că are probleme financiare.

Catanga era prăbuşită emoţional după lucrurile prin care a trecut. (…) Artiştii se dăruie, artiştii nu sunt bancheri. Îmi amintesc vorbele…Zice, doamnă, este groaznic, nu mai avem din ce să trăim”, a declarat Monica Tatoiu.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI