Cornel Ilie, adevărul despre relația cu soția lui. Ce s-a întâmplat cu cei doi după divorț

Cornel Ilie, adevărul despre relația cu soția lui. Ce s-a întâmplat cu cei doi după divorț
Cornel Ilie, adevărul despre relația cu soția lui

Cornel Ilie a fost invitat în podcastul lui Mihai Morar, unde a vorbit despre divorțul de soția sa, Eliza. Solistul trupei Vunk este un bărbat liber, de anul trecut, din octombrie.

Cornel Ilie, adevărul despre relația cu soția lui

Mariajul cu Eliza, în care s-au născut doi copii, a durat cinci ani. Cei doi s-au despărțit pe cale amiabilă, dându-și mâna într-un video pe Instagram.

”Anul trecut, în octombrie, când am divorțat, au fost niște transformări decisive în viața mea. În acest an l-am pierdut și pe tata (n.r. luna martie). Am fost pus în fața unor momente cărora trebuia să le fac față, să scot ceva bun din ceea ce se întâmpla. Am simțit că toate lucrurile astea vin să vindece ceva în mine, nu neapărat să mă distrugă.

Toate vin cu lecții. Ca dovadă că noi acum cu toții, Eliza, Zara și Cezar suntem foarte bine și ne înțelegem extraordinar. Am înțeles că toată povestea nu stătea doar în conceptul ăsta de a rămâne căsătoriți și de a arăta oamenilor că nu sunt probleme în familie sau în cuplu. Sunt probleme și sunt convins că sunt la toți!

A rămas în relații bune cu fosta soție

Pe undeva, faptul că am ales să anunțam divorțul nostru așa cum am făcut-o, cu multă prietenie, era pentru a da speranță și altora că dacă nu mai puteți continua împreună se poate face și așa. De la tv și în presă toate exemplele sunt negative, toți se ceartă, se înjură, își aduc aminte că sunt niște nenorociți deodată”, a spus Cornel Ilie, invitat la podcastul „Fain și simplu” al lui Mihai Morar.

Cornel Ilie este însă foarte apropiat de copiii săi, Cezar (3 ani) și Zara (5 ani), și vorbește zilnic cu ei. Însă și cu fosta soție, Eliza, a rămas în relații cât se poate de bune.

„Mie mi-a fost teamă pentru copii, eu îi pun pe ei pe primul plan. Acolo am cântărit cel mai mult, pentru că acolo contează cel mai mult efectele.

Am încercat și acum tot ceea ce facem e să protejam copiii. Există dragoste între doi oameni după iubire. Între doi oameni care au doi copii împreună există o formă de dragoste care rămâne acolo orice ar fi. Suntem într-un punct superb ca relație. Foarte puțini oameni cred că asta e posibil. Pentru fiecare relație care am avut-o cu orice femeie am vrut să fie dea mai frumoasă perioada din viața ei”, a mai adăugat cântărețul de la Vunk.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI