Ce se întâmplă între Cornel Ilie şi fosta soţie la un an de la divorţ. Ce relaţie au, de fapt, cei doi EXCLUSIV

Ce se întâmplă între Cornel Ilie şi fosta soţie la un an de la divorţ. Ce relaţie au, de fapt, cei doi EXCLUSIV
Ce se întâmplă între Cornel Ilie şi fosta soţie la un an de la divorţ. Ce relaţie au, de fapt, cei doi EXCLUSIV

Cornel Ilie, solistul trupei “Vunk” este unul dintre cei mai discreți artiști din showbiz-ul românesc când vine vorba de viața personală.

Ce se întâmplă între Cornel Ilie şi fosta soţie la un an de la divorţ

Cântărețul ne-a dezvăluit că a rămas prieten cu fosta soție de dragul celor doi copilași pe care îi au împreună. Ba mai mult, nu ar spune  unei noi relații amoroase.

Liderul formației “Vunk” a fost un adevărat “Don Juan” înainte de a se însura cu fosta soție de care a divorțat în 2020. Eliza Suditu și Cornel Ilie s-au întâlnit în 2013 și s-au îndrăgostit la prima vedere.

Cei doi credeau că sunt suflete pereche, însă s-au înșelat. Asta din cauză că au decis să divorțeze după cinci ani de căsătorie. În urma separării cei doi au rămas amici de dragul celor doi copii pe care îi au împreună așa că în momentele de liniște se bucură de relaxare.

Întotdeauana am timp de mine și cred că oricine ar putea să aibă timp de el însuși dacă își propune asta. Am timp, mă plimb, mă duc la un tenis, mă duc la un film, citesc, stau de capul meu la pian, mă joc cu copiii mei.

Cezărică face doi ani pe 25,peste trei zile, iar Zara merge din toamnă la școală, așa că avem treabă”, ne-a declarat artistul. Acesta a adăugat că are o relație foarte bună cu fosta sa soție, mama copiiilor săi: ”Suntem disciplinați, ordonați, suntem prieteni foarte buni”.

De asemenea solistul trupei Vunk a mai declarat în exclusivitate pentru Impact.ro că nu ar spune  unei noi relații:

Dar tot timpul este loc de o persoană, dar nu o să vorbesc niciodată despre partea asta”.

A cântat și-n pandemie

Îndrăgitul cântăreț de muzică ușoară ne-a mai spus ce a făcut în această perioadă de pandemie când mulți artiști nu au avut proiecte.

La noi nu prea s-au întrerupt evenimentele, adică am încercat să nu se întrerupă chiar dacă a fost pandemie. Am inventat o formulă de a cânta în orice condiție, o formulă acustică,  se numește.

În care eu cânt cu un pian și Gabi, chitaristul trupei, la chitară acustică. Am putut să mergem prin foarte multe locuri prin țară să cântăm. Am mers chiar și la cineva acasă în sufragerie să cântăm. Avem un album pe care l-am înregistrat , în această formulă.

Nu am avut timp să ne plângem de ceea ce se întâmpla, pentru că ne-am văzut de treabă în continuare. Acum, da, s-a dat drumul la evenimente, însă, tot nu este cum trebuie pentru că legile nu sunt în favoarea organizatorilor de evenimente și a artiștilor. Încă, nu este bine!, a conchis acesta.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI