Corina Caragea, cea mai proastă veste. Vedeta PRO TV, dezamăgită: ”Se îndreaptă spre coșmar!”

Corina Caragea, cea mai proastă veste. Vedeta PRO TV, dezamăgită: ”Se îndreaptă spre coșmar!”

Corina Caragea este una dintre vedetele cărora planurile de vacanță i-au fost anulate, alegând să adopte toate măsurile de prevenție indicate de autorități: „Am renunțat când am văzut că Spania se îndrepta cu viteză către acest coșmar

Schimbarea bruscă din viața vedetei

Fiind pasionată de călătorii, Corina Caragea se laudă cu un palmares impresionant de vacanțe petrecute în țară sau peste hotare. Odată cu răspândirea rapidă a coronavirusului, viața prezentatoarei știrilor sportive de la PROTV a luat o întorsătură buscă și neașteptată.

Într-un interviu acordat jurnaliștilor site-ului libertatea.ro, știrista dezvăluie o parte din activitățile pe care le-a adoptat odată cu izolarea la domiciliu. Având în vedere că această precauție de a rămâne în case este aplicată de mai multe persoane din România cu scopul dimunuării riscului de infectare cu coronavirus, este bine să urmăm toți acest exemplu pentru o vindecare mai rapidă.

Cum arată o zi din viața Corinei pe vreme de coronavirus

Corina Caragea: „Stă în casă și face planuri pentru călătoriile din vară. Sper că, până atunci, vom putea reveni cu toții la obiceiurile, pasiunile, munca noastră. Turismul a primit o lovitură dură în această luptă și mi-e teamă că efectele se vor vedea pe termen lung”.

Vedeta povestește că a fost nevoită să își piardă vacanța de săptămâna trecută cu destinația Madrid, fiind speriată de situația precară din Spania: „Spania este destinația mea preferată și nu îmi vine să cred că se întâmplă asta. Nu îi văd pe spaniolii plini de viață, pe care i-am întâlnit de atâtea ori, până seara târziu, la terase, în weekend-uri făcând sport în parc sau, pe străzile pline-ochi, la plimbare sau cumpărături, acum închiși în case. Dacă plecam, acum eram în carantină. Acolo sau aici.

Corina Caragea afirmă că în ciuda anulării vacanței pe care o aștepta, datorită noilor politici ale site-urilor pentru rezervări, aceasta a reușit să își amâne vacanța și totodată să-și recupereze banii.

Care a fost ultima escapade a Corinei Caragea

Fiind născută în ultima zi a anului, vedeta, în vârstă de 37 de ani, a făcut tot posibilul să-și petreacă aniversările în vacanțe, fie în țară sau în afara ei: “În Thailanda, am fost de ziua mea, un loc în care acum turiștii nu mai merg. Chiar îmi spunea o prietenă, care locuiește acolo, că este pustiu. E așa de greu de procesat așa ceva, gândindu-mă la furnicarul de turiști din Bangkok, de exemplu”.

Cu ce își ocupă timpul pe care îł petrecea în excursii și ieșit în oraș

Corina Caragea povestește că prioritățile sale s-au schimbat, iar timpul pe care îl petrecea în oraș se îndreaptă acum către activități casnice sau intelectuale, care de asemenea îi fac plăcere: „Acum mi-am limitat mult ieșirile din casă. Merg la muncă sau la supermarket. Este mai sigur pentru mine și pentru cei din jur. Este o perioadă pe care o fructific, fiindcă niciodată nu aveam timp îndeajuns – scriu pe blog, citesc, fac planuri pentru călătorii viitoare, păstrez legatura cu ai mei, mă uit la filme, mă informez din surse oficiale, nu vreau să cad pradă panicii de pe rețelele sociale, învăț să gătesc, căci bucătaria mea până acum era doar de decor, fac curat.”

Ca măsuri de prevenție, Corina Caragea mărturisește că se spală mai des pe mâni, deși făcea asta și înainte, dezinfectează suprafețele și evită pe cât se poate contactul social, de orice fel.  De asemenea se declară chibzuită când vine vorba de cumpărături și provizii și ocolește să dea curs tuturor știrilor care crează panică.

 

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI