Ce meserie a avut Corina Caragea înainte să ajungă la Pro TV. A început din liceu

Ce meserie a avut Corina Caragea înainte să ajungă la Pro TV. A început din liceu
Ce job avea Corina Caragea în anii liceului, înainte de Pro TV.

Corina Caragea s-a născut pe 31 decembrie 1982 la București. Încă de mică și-a dorit să lucreze în media, la terminare liceului s-a orientat spre Facultatea de Jurnalism, alături de care a mai urmat și Facultatea de Relații Publice. Corina a debutat însă, într-un fel, mult mai devreme, încă din 2003, atunci când era dansatoare în grupul de balet al emisiunii „Surprize Surprize” realizată de Andreea Marin la postul național de televiziune, TVR1.

Ce job avea Corina Caragea în anii liceului, înainte de Pro TV

În perioada imediat următoare, Corina a lucrat la televiziunea română vreme de câteva luni, pentru ca mai apoi să se angajeze la postul de televiziune Realitatea TV. La scurtă vreme, Corina a primit o ofertă din partea celor de la Pro TV, astfel că a ajuns să prezinte știrile sportive ale celor de la PRO.

Corina s-a integrat repede în echipa Pro Tv unde colegii i-au fost un real sprijin. Despre ascensiunea ei, Corina spunea că nu se astepta ca lucrurile să se deruleze atât de rapid și că e extrem de fericită pentru faptul că poate îmbina pricipalele ei pasiuni, sportul și jurnalismul.

Primul job al Corinei Caragea

Corina Caragea a câștigat bani din reclame și modelling, înainte să ajungă la TV. Primul job l-a avut în liceu Corina Caragea a devenit independentă financiar încă din perioada liceului. Frumoasa brunetă a făcut cursuri de modelling, apoi a reușit să intre în lumea manechinelor și să câștige bani din reclame și prezentări.

Prezentatoarea știrilor sportive de la PRO TV ar fi putut face o carieră în modelling, dacă și-ar fi dorit, întrucât are atuurile fizice necesare, iar cursuri în domeniu a urmat încă din adolescență. Moda i-a asigurat, de altfel, primele venituri.

Corina Caragea.
Prima meserie a Corinei Caragea, înainte să devină prezentatoare de știri.

„Primii bani i-am câștigat destul de devreme, în liceu. Atunci făceam reclame, prezentări de modă, ședințe foto… Banii îi puneam deoparte, pentru excursii”, ne-a povestit vedeta TV, semn că pasiunea ei pentru călătorii a prins rădăcini în copilărie.

Inspirată de o colegă de liceu

Cum a început cariera de model, liceana Corina a fost inspirată de o colegă care intrase deja în fascinanta lume a modei.

“Am auzit de o agenție care făcea cursuri de modelling , adică era o colegă mai mare care mergea acolo, m-am înscris și eu, și acolo am cunoscut oameni care lucrau cu alte agenții. S-au legat lucrurile, mi-am luat diploma aceea, care mi-a deschis niște porți”, a mai dezvăluit Corina.

Nu și-a neglijat școala

Prezentatoarea de la PRO TV s-a bucurat că avea parte de câștiguri, însă niciodată nu a făcut compromisuri și nu și-a neglijat studiile.

“Modellingul era un hobby, ceva de făcut în timpul liber, după școală. Nu îl luam în serios, părinții mei nu mă lăsau să plec prea departe de casă, să plec în străinătate în nici un caz, sau să neglijez școala… Era OK atât timp cât nu lipseam de la școală sau erau afectate în vreun fel examenele. Apoi, destul de devreme, la 19 ani, am început să lucrez în televiziune”, a încheiat Corina.