Un medic de la Spitalul Colentina anunță când ar putea fi vârful crizei de coronavirus în România

Un medic de la Spitalul Colentina anunță când ar putea fi vârful crizei de coronavirus în România
CÂnd ar putea fi vârful crizei de coronavirus în România? Un medic de la Spitalul Colentina dezvăluie tot

Când va fi vârful crizei de coronavirus în România? Zvonurile susțin că numărul celor mai multe persoane infectate cu bacteria în cauză ar fi în luna aprilie. Iată ce spune un medic de la Spitalul Colentina!

Când ar putea fi vârful crizei de coronavirus în România?

Prof. Dr. Olga Simionescu a afirmat că se așteaptă ca vârful epidemiei de coronavirus în România să fie în luna aprilie. Informațiile vehiculate în mediul online susțineau același lucru. De asemenea, ipotezele altor specialiști au indicat aceeași lună ca fiind cea mai „disperată”. Șeful clinicii Dermatoogie 1 din cadrul Spitalului Clinic Colentina a oferit mai multe detalii despre pandemia de COVID-19 în emisiunea Marius Tucă Show.

Părerea sa personală arăta că lucrurile urmează să se liniștească în viitorul apropiat. Aceasta subliniează faptul că virusurile fac în general mutații, iar că noul virus e unul care a făcut mutații din noul tip de coronavirus. Majoritatea specialiștilor au încercat și încearcă în continuare să studieze aceste virusuri. Amintim că ieri, 16 martie, medicii belgieni au descoperit un anticorp care ar combate COVID-19, dar încă mai sunt necesate multe teste până ca acesta să poată fi pus în aplicare.

Un medic de la Spitalul Clinic Colentina a vorbit despre vârful crizei de coronavirus din România
Un medic de la Spitalul Clinic Colentina a vorbit despre vârful crizei de coronavirus din România

Detalii oferite de un medic de la Spitalul Colentina

„Nu sunt o ghicitoare. Cred, însă, că vârful va fi prin aprilie în ţara noastră. Cred că vor fi şi decese şi lucrurile se vor linişti. E o părere personală. Starea de urgenţă a fost o măsură necesară. Tebuie să ne păstrăm calmul. Noi când ne-am văzut ne-am zâmbit, stăm la un metru şi jumătate de altul. Nu purtăm mască. Deci eu îndemn la calm. Virusurile în general fac mutaţii, se spune că acest nou virus e unul care a făcut mutaţii din noul tip coronavirus. Sunt mulţi specialişti care au încercat să studieze aceste virusuri, unul legat de răspândire”
Prof. Dr. Olga Simionescu

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI