Condiția pusă de Bianca Drăgușanu pentru a se împăca cu Gabi Bădălău. Ce trebuie să facă afaceristul EXCLUSIV

Condiția pusă de Bianca Drăgușanu pentru a se împăca cu Gabi Bădălău. Ce trebuie să facă afaceristul EXCLUSIV
Condiția pusă de Bianca Drăgușanu pentru a se împăca cu Gabi Bădălău

Bianca Drăgușanu a negociat în termeni duri împăcarea cu fostul și actualul său iubit, de care s despărțise după o petrecere cu scandal, în care blondina l-a prins chefund în apartamentul su alături de Flotin Sakam, un alt bărbat căsătorit și trei tinere, pe care le-a gonit cu o bâtă. Foarte îndrăgostit, Gabi Bădălău i-a acceptat condițiile, astfel că relația lor s-a reluat odată cu împăcarea lor dintr-un restaurant dintr-o zonă de lux a capitalei.

Condiția pusă de Bianca Drăgușanu pentru a se împăca cu Gabi Bădălău

Fără îndoialaă, Bianca Drăgușanu și Gabi Bădălău au parte de o dragoste cu nabădăi. În ciuda celor întâmplate, ambii și-au dat seama că nu pot trăi unul fără celălalt, astfel că, recent anunțata despărțire, făcută publică pe site-urile de socializare de fiul fostului ministru, a fost urmată de o împăcare la un local de lux din capitală. Dar nu înainte ca fosta asistentă tv să stabilească în ce condiții e dispusă să-l primească din nou în brațele sale, pe cel cu care are o relație de mai bine de un an.

„Bianca i-a interzis lui Gabi să mai meargă la petreceri cu Florin Salam, după ce i-a prins pe cei doi de câteva ori, distrându-se în compania unor tinere și consumând băuturi alcoolice. Bădălău poate merge la nunta amicului său doar dacă Bianca îl va însoți”, a mărturisit o persoană apropiată celor doi.

Pauză de trei săptămâni

După incidentul din apartamentul lui Bădălău, Bianca și iubitul său nu s-au mai văzut timp de aproximativ trei săptămâni. Gabi a fost cel care a făcut primul pas și a început să o caute din nou, până când diva a acceptat o întâlnire între „patru ochi”, la un restaurant, după care cei doi au plecat împreună, în apartamentul în care locuiseră și înainte de cea mai lungă despărțire din relația lor.

Cu doar câteva zile înainte, Bădălău a trecut peste ceea ce i-a impus familia și a dus-o pe Bianca la nunta lui Nicole Cherry, chiar la localul deținut de părinții săi, eveniment la care a fost prezentă și Sabina, sora sa.

Ce spunea Bădălău desprrelația e cu Bianca

Gabi Bădălău recunoștea, în premieră pentru impact.ro, în urmă cu câteva luni, că trăiește o frumoasă poveste de dragoste cu una dintre cele mai râvnite vedete autohtone.

”Toată lumea știe că suntem împreună”, ne-a spus acesta.

Cât despre despărțirile de până acum, tot acesta mărturisește:

”Așa e în fiecare cuplu, ne certăm, ne împăcăm, important că acum suntem foarte bine”.

Minivacanță în Dubai, prețul împăcării

Nu de puține ori, după ce s-au certat pe motive de gelozie, Gabi a împăcat-o pe Bianca Drăgușanu cu o minivacanță în Dubai. Așa s-a întâmplat și în urmă cu câteva luni, când, despărțiți fiind și atunci, cei doi s-au întâlnit, întâmplător, într-un club din capitală, acolo unde Bădălău se afla în compania Elenei Băsescu. Blondina l-a ignorat, în timp ce fostul iubit de atunci, acum din nou actualul, nu-și lua ochii de la ea. Finalul a fost însă unul cu happy-end.

”Bianca a plecat, iar Bădălău a venit după ea, în parcare. Ea a continuat să-l ignore câteva minute, apoi a acceptat să stea de vorbă. După care, au plecat împreună”, ne-a povestit o persoană din anturajul celor doi.

Dar chiar și așa, blondina nu s-a lăsat convinsă, cu una cu două, pentru a-și desface iar brațele pentru cel alături de care începuse acest an, cât se poate de fericită. Surpriză însă, a doua zi, dis-de-dimineață, Bianca Drăgușanuși Gabi Bădălu se aflau într-o cursă spre Dubai, camuflați, pentru a nu fi chiar așa ușor de recunoscut.