Ce sport inedit practică Florin Salam înainte de nuntă. Așa vrea să mai slăbească puțin FOTO EXCLUSIV

Ce sport inedit practică Florin Salam înainte de nuntă. Așa vrea să mai slăbească puțin FOTO EXCLUSIV
Ce sport face Florin Salam inainte de nunta, ca sa slabeasca

Florin Salam este unul dintre cei mai cunoscuți și îndrăgiți interpreți de manele din România. Cu o carieră de peste 2 decenii în domeniul muzical, soțul Roxanei Dobre știe cât de importantă este imaginea pentru un artist desăvârșit. Cântărețul s-a apucat de un nou sport, pentru a da jos câteva kilograme înaintea de nunta cu partenera sa de viață.

Ce eforturi face Florin Salam, pentru a slăbi înainte de nunta cu Roxana Dobre

Florin Salam este pe punctul de a se căsători cu Roxana, aleasa inimii sale. Din acest considerent, celebrul manelist face tot posibilul pentru a da jos câteva kilograme în plus, înainte de evenimentul grandios.

Se pare că Florin Salam a decis să pornească un „război” împotriva kilogramelor în plus și să se apuce de un nou sport care să-i remodeleze silueta. Cu doar câteva săptămâni înainte de nunta cu Roxana Dobre, faimosul cântăreț se pregătește intens de cel mai important eveniment al vieții sale.

Fotoreporterii impact.ro l-au surprins, recent, pe Florin Salam la sala de forță, alături de viitoarea lui soție și fetița lor. Artistul a făcut exerciții fizice solicitante sub atenta supraveghere a unui antrenor personal. Deși este dificil, niciun efort nu este prea mare pentru solistul care s-a apucat de padel, la jumătatea terenului.

Padelul este un nou sport inventat de mexicani, care face furori în rândurile pasionaților de rachete, fiind o combinație între tenis și squash. În ultima perioadă, padelul a căpătat amploare, în special datorită faptului că, în aceste zile, are loc Campionatul Mondial în Spania.

Peste 250.000 de oameni s-au uitat la transmisiunea de pe net, pentru a urmări un spectacol pe cinste. Un jucător a ieşit de pe teren ca să salveze un punct şi a trimis mingea pe uşă, potrivit Mediafax.

Reacția Roxanei Dobre, după ce a aflat de petrecerea de burlaci scandaloasă a lui Florin Salam

Bianca Drăgușanu a anunțat-o pe Roxana Dobre despre petrecerea scandaloasă de burlaci pe care prietenii lui Florin Salam i-au pregătit-o manelistului, în urmă cu câteva săptămâni. Ce reacție ar fi avut bruneta, după ce a aflat că viitorul ei soț a petrecut alături de alte femei.

„Cei doi au avut o discuție aprinsă pe marginea celor întâmplate, dar nu una care să le pună în pericol relația și planurile de viitor.

Roxana este obișnuită cu petrecerile lui Salam. Nunta va avea loc, conform planurilor, dar înainte de acest eveniment, Salam și Roxana se vor cununa civil în România.

Iar Gabi Bădălău va fi invitat special. Chiar dacă cei doi și-l doresc ca naș, acesta ar putea fi doar cu Claudia Pătrășcanu, mama copiilor săi, cu care este încă însurat, întrucât procesul de divorț nu s-a finalizat și este posibil să mai dureze ceva timp.”, a declarat o sursă apropiată cuplului.