Bianca Drăgușanu, reclamată la Protecția Animalelor. Ce i-ar fi făcut cățelului său: „Făi, revino-ți!”

Bianca Drăgușanu, reclamată la Protecția Animalelor. Ce i-ar fi făcut cățelului său: „Făi, revino-ți!”
Bianca Drăgușanu, reclamată la Protecția Animalelor.

Bianca Drăgușanu a avut parte de întâmplare neplăcută, fiind reclamată la Protecția Animalelor. Vedeta a spus totul pe contul de Instagram, revoltată de această situație. Deși după împăcarea cu Gabi Bădălău lucrurile par să se fi calmat în viața ei, iată că de data aceasta o altfel de situație i-a creat o stare proastă.

Bianca Drăgușanu, reclamată la Protecția Animalelor

Bianca Drăgușanu a fost sunată, în timp ce se întorcea de la dentist, de către Protecția animalelor, pe motiv că a fost reclamată pentru rele tratamente aplicate animalelor.

Acuzațiile au fost generate de faptul că vedeta a vopsit blana patrupedului său în culoarea roz. Bianca Drăguașnu a explicat că procedura nu este una periculoasă pentru cățel, întrucât animalul a fost dus la un salon de fițe, iar specialiștii de acolo s-au ocupat de blana pomeranianului său, utilizând o vopsea specială, care nu este toxică și nu are efecte nocive asupra animalului.

„În timp ce eu ieșeam de la medicul meu stomatolog, mă sună un număr: „Bună ziua! Suntem de la Protecția Animalelor. Aveți o reclamație pentru că v-ați vopsit cățelușul pomeranian. I-ați vopsit codița și urechiușele roz. (…) .”, a spus Bianca Drăgușanu pe InstaStory.

,,Adică o neica nimeni în drum, care n-are viață, s-a trezit ea să-mi facă mie reclamație. A trebuit să-i explic doamnei că, da, cățelușul meu merge la Spa și are parte de tratamente de VIP, într-un salon super dotat și super avansat ca tehnoologie. (…)

A trebuit să-i explic doamnei de la Protecția Animalelor că eu nu mi-am vopsit cățelul singură acasă cu o vopsea de păr roz. (…) Vă dați seama ce creier, ce om?! Să suni și să spui că Bianca Drăgușanu și-a vopsit cățelul roz. Făi, revino-ți! Bineînțeles că vreau să aflu cine este această persoană”, a mai continuat Bianca.

Bianca Drăgușanu și Gabi Bădălău s-au împăcat

Bianca Drăgușanu s-a împăcat cu Gabi Bădălău, după ce cei doi și-au negociat împăcarea. Afaceristul a dus-o pe blondină la moșia familiei sale din Bolintin Vale, la nunta lui Nicole Cherry, conform click.ro. 

Despre această împăcare, Bianca Drăgușanu a declarat pentru antenastars:

„Eu am o relație cu acest bărbat de aproape doi ani de zile, eu nu mi-am schimbat partenerul, noi dormim în aceeași casă, suntem bine. Ca apar șosete care intră, care ies, nu e problema mea.”, a declarat Bianca Drăgușanu în exclusivitate la Antena Stars.

Relația dintre Bianca Drăgușanu și Gabi Bădălău a fost una cu multe suișuri și coborâșuri, cel puțin până acum.