Gabi Bădălău, mesaje către altă domnișoară din showbiz. A uitat-o deja pe Bianca Drăgușanu?

Gabi Bădălău, mesaje către altă domnișoară din showbiz. A uitat-o deja pe Bianca Drăgușanu?
Gabi Bădălău, mesaje cu o domnișoară din lumea bună a Capitalei

Gabi Bădălău este cunoscut ca fiind unul din craii de la noi. Acesta iubește femeile aparte și se pare că nimic nu-l poate ține departe de niște ochi frumoși, nici măcar un mariaj sau o relație serioasă. Chiar fosta soție a menționat că înșelatul era la ordinea zilei, lucru pe care l-a recunoscut și controversatul afacerist. Iată că și în cazul relației cu Bianca Drăgușanu a fost la fel. Cei doi s-au despărțit de curând, dar se pare că el a dat-o deja uitării pe celebra divă. A jucat sau nu Bădălău la două capete? Iată ce mesaje a schimbat cu o altă domnișoară din showbiz-ul românesc!

Gabi Bădălău nu se lasă de cucerit: ce mesaje a schimbat cu o domnișoară din showbiz?

Bianca Drăgușanu și Gabă Bădălău s-au despărțit definitiv. Cei doi au recunoscut public faptul că povestea lor de dragoste s-a încheiat.

Cu toate astea, fanii au crezut că bărbatul o să mai insiste să îi intre în grații blondinei, dar se pare că a dat-o deja uitării. Controversatul afacerist iubește sexul frumos și nimic nu îl poate ține deoparte de niște ochi superbi sau câteva forme apetisante.

Încă în divorț cu fosta soție și cu o despărțire furtunoasă la activ de Drăgușanu, acesta își încearcă norocul în amor. S-a aflat că el pare mai mult decât interesat de o domnișoară pe care chiar și Bianca o cunoaște.

Mai mult decât atât, cele două au fost bune prietene la un moment dat. Mai exact, este vorba despre Iulia Sălăgean, fosta parteneră a lui Alex Bodi, care este fostul soț al vedetei de TV.

Femeile ieșeau împreună în oraș, purtau discuții personale, aveau același cerc de prieteni și nu se fereau să apară împreună chiar și în mediul online. Bianca și Iulia nu mai au niciun fel de relație acum, lucru de care Bădălău ar profita din plin.

Bărbatul ar fi fost refuzat

Afaceristul s-a îndrăgostit iremediabil de Iulia, conform spynews.ro. El îi trimite constant mesaje vedetei în care o invită în oraș sau îi propune să meargă împreună în vacanțe.

Conform sursei citate, Bădălău i-ar fi spus domnișoarei că ar putea să își aleagă orice destinație ar vrea, numai să pună degetul pe hartă și să accepte să se bucure împreună de câteva clipe de relaxare.

Bărbatul ar fi disperat să o aibă pe Iulia la brațul său. Mai mult decât atât, acesta ar fi dispus și să își asume public relația cu ea. Femeia însă l-a refuzat până acum.