Concurentul din Dominicană pe care Simona Hapciuc a pus ochii: „Ar fi bărbatul perfect pentru mine”

Concurentul din Dominicană pe care Simona Hapciuc a pus ochii: „Ar fi bărbatul perfect pentru mine”
Concurentul din Dominicana pe care Simona Hapciuc a pus ochii

Simona Hapciuc este, cu siguranță, una dintre cele mai cunoscute și apreciate foste concurente de la Survivor România. Fosta Faimoasă a făcut furori când a participat la competiția din Republica Dominicană. Blondina lovește din nou. Cine este concurentul din jungla dominicană care a cucerit-o pe frumoasa Faimoasă.

Concurentul din Dominicană pe care Simona Hapciuc a pus ochii

De când a fost eliminată din concurs, Simona Hapciuc a devenit foarte activă în mediul online, acolo unde își ține fanii la curent cu tot ceea ce se întâmplă în viața ei. Sportiva urmărește în continuare Survivor România și are câțiva concurenți preferați pe care nu-i scapă din ochi.

După ce a mărturisit, luna trecută, că-i susține pe Războinicii Albert și Sindy, cărora le-a urat să ajungă cât mai departe la Survivor, iată că acum Simona Hapciuc a pus ochii pe un fost Faimos din jungla dominicană.

Invitată în emisiunea „Bărbați vs Femei”, prezentată de Bianca Comănici și Alex Mihei, fosta Faimoasă s-a întâlnit cu Yamato, fostul concurent de la Exatlon. Întrebați cum arată partenerul ideal pentru fiecare, cele două vedete s-au descris unul pe celalalt.

Yamato: Suntem încântați că ne cunoaștem și noi.

Simona: Eu sunt puțin emoționată, nu prea pot să ma apropii de el, îl stiu de pe Instagram. Sunt puțin mai rezervată.

Yamato: Si eu sunt mai rezervat, nu pot să mă uit spre Simona că îmi atrage atenția tatuajul cu trandafirul. (n.r – de pe coapsa ei)

Simona Hapciuc și Yamato se plac mult

Spiritele s-au încins în platou în momentul în care Bianca Comănici, fosta vedeta de la Puterea Dragostei, i-a întrebat pe cei doi foști Faimoși cum arată partenerul ideal pentru fiecare dintre ei:

Bianca Comănici: Ce fel de partener vă doriți? Ce femeie îți dorești tu lângă tine? Mă gândesc că poate vrei o femeie la fel ca tine.

Yamato: În cazul ăsta, dacă ai presupune, Simona ar fi cea mai bună opțiune. Pentru mine femeia ideală trebuie să arate bine. Aș fi ipocrit să spun că sufletul contează, prima dată văd ochii, apoi inima.

Să nu fie geloasă, să înțeleagă că sunt sportiv și sportivii sunt plecați des. Nu e neapărat să fie sportivă, dar e important pentru ea. Trebuie să rezonez, cu persoana respectivă, asta e cel mai important.

Simona Hapciuc: Stau singură și tot singură vreau să rămân. Dacă ar fi să fie un bărbat ideal, ar fi Yamato, pentru că este sportiv și este plecat des de acasă, ar fi bărbatul perfect pentru mine.”, a fost dialogul dintre cei doi foști Faimoși, potrivit Wowbiz.

Simona Hapciuc a fost una dintre cele mai controversate vedete de la Survivor. Blondina i-a amețit pe toți bărbații din competiție, fiind singura concurentă care a purtat costum de baie în timpul probelor solicitante, etalându-și trupul perfect prin fața coechipierilor săi.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI