30 sept. 2021 | 16:28

Concurentul de la Survivor România care a recunoscut că și-a bătut soția: “Ţin minte tot”

Monden
Concurentul de la Survivor România care a recunoscut că și-a bătut soția: “Ţin minte tot”
Ce se intampla acum intre cei doi

Un concurent Survivor a recunoscut că era violent cu soția lui. Femeia a suportat multe abuzuri fizice din cauza geloziei.

Un fost concurent Survivor a vorbit despre relația cu soția lui. Tânărul a recunoscut că și-a lovit partenera, totul pe fondul geloziei.

Fostul concurent Survivor a recunoscut: ”Am și lovit-o”

Este vorba despre Sebastian Chițoșcă, cel care face acum declarații șocante despre căsnicia lui. Fostul Faimos a spus că relația dintre el și soția lui nu a mai funcționat.

În timp ce era în Republica Dominicană a realizat cât greșește față de partenera lui, așa că i-a spus că vrea să se schimbe, atunci când a ajuns în România.

“Ţin minte tot ce s-a întâmplat între noi. În ultimii 2 ani şi jumătate, mi-am găsit refugiul în gaming, youtube, petreceam foarte multe ore la calculator. A fost greu pentru mine, tot ce s-a întâmplat pentru fratele meu, cariera, nu am ştiut să îmi găsesc refugiul în ea. Am realizat asta când eram în Dominicana. 

Ei i-am spus că vreau să mă schimb când m-am întors acasă, mi-a zis că se bucura că am realizat toate lucrurile astea. Am făcut lucruri pe care nu le-am făcut niciodată pentru ea după ce am venit în ţară, nu am deschis PC-ul vreo lună şi jumătate. Dar o simţeam rece, nu îmi convenea, i-am pus întrebări. Ea mi-a zis: “tu acum ţi-ai dat seama, dar aşa m-ai obişnuit! Ţi-am zis luni de zile că mă pierzi”, a povestit Sebi, la Teo Show.

În plus, fostul concurent a recunoscut că și-a lovit soția. El spune că femeia nu i-a greșit cu nimic și susține că este singurul vinovat pentru faptul că s-au despărțit.

Mai mult, el are un ordin de restricție și nu se poate apropia de Alexandra, care a plecat de acasă și i-a transmis că se vor vedea la notar, acolo unde vor semna actele de divorț.

Acum are un ordin de restricție și nu se poate apropia de ea

„Am şi lovit-o la începutul relaţiei, eram gelos, ea era geloasă. Eram tânăr, i-am dat o palmă.

Eu am venit în România din Germania pentru o filmare şi am simţit că o pierd, i-am zis şi mamei. Era schimbată total… Soţia mea nu a greşit cu absolut nimic, a fost fidelă. Eu sunt vinovat pentru despărţire, să se ştie clar!

Eu îi aduceam un stres. Totul amestecat cu stresul de la munca au făcut-o să cedeze. I-am cerut iertare de mii de ori! Mi-a trimis un mesaj la întoarcerea în Germania în care mi-a zis că e într-o depresie şi că pleacă la mama ei. Eu ştiam că urmează treaba asta!

Mie mama ei mi-a zis că Alexandra vrea să divorţeze de mine, că ne vedem la notar. A spus chiar la Poliţie că a plecat de acasă pentru îi era frică de reacţia mea.

Aşa că nu am voie să o văd sau să mă apropii de ea! Eu nu mi-am mai recunoscut soţia. Eu nu am terorizat-o, nu i-aş fi făcut nimic rău. M-am obişnuit cu ideea, am înţeles că nu se mai poate, asta e cursul vieţii”, a mai spus Sebastian Chitoșcă.

Parteneri
Câți bani a obținut Alex Delea la Survivor după 15 săptămâni la Survivor. Postul Pro TV, pus la zid după eliminarea favoritului
Redactia.ro
Nedreapta istorie a vilei de pe Docenților nr.7, dăruită din iubire unei celebre actrițe de o frumusețe copleșitoare
Click.ro
Ministrul Muncii a anunțat datele exacte la care vor fi virate pensiile pe luna mai
Digi24
Replica ironică a unui general finlandez, după ce Rusia a amenințat că va trimite rachete nucleare la granița cu Finlanda
Digi24
Loredana, apariție provocatoare, în brațele lui Cătălin Botezatu! Ce ținută a purtat artista la Premiile Unica
Unica.ro
O fetiță de nici doi ani a murit după ce a înghițit biluţe magnetice. Ce mesaj a transmis mama micuței pentru părinţi: ”Să nu cumpere aşa ceva...”
Spynews
ILEGAL în România! N-ai voie să deții aceste ANIMALE acasă
Capital.ro
Weekendul de Florii, în București. Străzi Deschise, concerte, târguri, expoziții în perioada 26 - 28 aprilie 2024
Antena 3
Vor avea un băiețel. Ce frumos au făcut anunțul: „Visele devin realitate”. Imagini de la petrecere
Avantaje
BANII de PENSIE sunt GATA! Marcel Boloș a CONFIRMAT OFICIAL
Mediaflux
Locul accidentului în care a murit Mădălin din Olt a luat foc! Totul a fost distrus complet de flăcări: ”Din cauza...” / FOTO
Spynews.ro
Ce se întâmplă în corpul tău la 4 ore după ce ai mâncat nuci
Realitatea.net
O creatură cu gheare ascuțite a fost descoperită în podul unei case. Oamenii sunt terorizați de sunetele pe care le scoate
Antena 1
Ce obsesie perversă și bolnavă avea Elena Ceaușescu? Îi plăcea să se uite la...
Shtiu.ro