Concurenta care a izbucnit în lacrimi la Românii au Talent i-a răscolit amintiri Andrei. ”Așa am pățit și eu la Cerbul de aur”

Concurenta care a izbucnit în lacrimi la Românii au Talent i-a răscolit amintiri Andrei. ”Așa am pățit și eu la Cerbul de aur”
Juratii Romanii au Talent, impresionati de o semifinalista din cadrul show-ului

Ionela Marin, concurenta de 15 ani de la Românii au Talent, a izbucnit în lacrimi după ce a interpretat o melodie perfect. Andra a încurajat-o și i-a spus tinerei că la fel a pățit și ea pe scena Cerbului de Aur. După ce a terminat de cântat nu și-a mai putut stăpâni lacrimile. Ce au spus ceilalți trei jurați despre interpretarea concurentei, vedeți în rândurile de mai jos.

Interpreta care i-a răscolit Andrei Măruță amintiri la Românii au Talent. ”Nu am putut să mă abțin și am început să plâng”

Ionela Marin, soprană, seminfinalistă la Românii au Talent, a interpretat o melodie în limba română, în show-ul de vineri seară de la PRO TV. Interpretarea a fost perfectă, conform celor 4 jurați de la Românii au Talent, însă solista în loc să se bucure, din cauza emoțiilor, a izbucnit în plâns.

Andra, după ce a văzut reacției tinerei de doar 15 ani, pentru a o îmbărbăta a spus că o astfel de reacție a avut și ea la începuturile carierei sale.

Andra, în lacrimi pe scena Cerbul de Aur

”M-a emoționat foarte tare reacția ta, pentru că mi-a amintit de mine… când ai început să plângi. La fel am pățit și eu când am fost pe scena de la Cerbul de Aur. Din cauza acumulării de emoții, la sfârșitul piesei nu mai m-am putut opri din plâns”, a spus Andra Măruță, de pe scaunul juraților.

Andi Moisescu, recunoscător că a avut ocazia să o asculte pe Ionela Marin

La fel de impresionat a fost și Andi Moisescu care a mulțumit pentru ocazia de a o fi ascultat pe Ionela Marin de la așa mică distanță.

„A fost o demonstrație impecabilă. Îmi este foarte greu să-mi găsesc cuvintele. Cred că și la TV s-a auzit la fel. Dar cum am auzit eu de aici, de aproape, a fost interpretare perfectă”, a declarat Andi Moisescu.

Cum a glumit Mihai Bobonete cu Ionela Marin

Mihai Bobonete a apreciat că acum, în semifinale, Ionela Marin a ales să interpreteze o piesă în limba română.

„Data trecută ai cântat în italiană, nu? Vezi că se poate și în română și sună la fel de frumos. Acum, tot tu țipi la noi și tot tu plângi”, a glumit Mihai Bobonete cu Ionela Marin.

Cine este Ionela Marin

Și Dragoș Bucur a fost încântat de interpretarea Ionelei Marin, actorul spunând că ”emoțiile sunt bune mai ales când le canalizezi și să le pui în aceea ce faci. Bravo!”.

Ionela Marin are doar 15 ani, este soprană și cântă la flaut. Tânăra studiază la Liceul de Muzică George Enescu, secția flaut. Îi place să compună, își înregistrează multe piese singură și scrie versuri în limba engleză. Ionela Marin, pe viitor, tot muzică își dorește să facă, și și-ar dori să ajungă să studieze în Franța.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI