Golden Buzz minunat la Românii au Talent pentru 10 bărbați din Rusia: ‘Binele învinge răul’

Golden Buzz minunat la Românii au Talent pentru 10 bărbați din Rusia: ‘Binele învinge răul’
Golden Buzz minunat la Românii au Talent:

UDI Team este o formație de artiști din Rusia, Siberia, Tomsk, care a venit pe scena Românii au Talent 2022 să prezinte un moment artistic de excepție. Cei zece artiști dansatori au participat la mai multe concursuri de talente, precum Britain’s Got Talent, America’s got Talent, în Italia, în Ucraina. În ediția din 29 aprilie 2022 a emisiunii Românii au Talent, ei au uimit juriul cu un moment plin de sensibilitate și talent, care le-a adus Golden Buzz-ul și i-a trimis direct în semifinală.

Golden Buzz minunat la Românii au Talent pentru 10 bărbați din Rusia

Denumirea grupului „UDI” vine de la cei trei fondatori: Iuri, Denis și Igor. Toți trei au crescut la orfelinat, au format o trupă de dans în anii 90 și au devenit populari rapid în toată Rusia. Din prezentare se poate afla că în orașul lor, Tomsk, ei au creat o școală de dans, unde mii de copii învață să danseze.

„Foarte special pentru noi este că sunt și elevi cu dizabilități care învață la această școală gratis”, au spus membrii grupului în momentul prezentării lor.

Deși au ajuns de fiecare dată în finala concursurilor de talente la care au participat, UDI Team nu a câștigat niciodată marele premiu. Deși speră ca situația să se schimbe la Românii au Talent, ei spun că nu îi „deranjează” prea mult nici „tradiția” pe care au creat-o, și anume, aceea de a ajunge până în finală și de a înmâna ei marele premiu câștigătorului.

Numărul lor a constat într-o poveste specială și emoționantă, transpusă în scenă printr-o execuție inedită.

„Vrem să demonstrăm prin acest număr că binele învinge răul: Vrem să ajungem la inimile celor de acasă și să-i motivăm pe oameni să creadă în iubire și bunătate. Că binele învinge într-un final. Este important ca orice om, fie el telespectator, copil sau adult, să creadă cu tărie că binele învinge.

Eu cred că peste tot este o parte bună și o parte rea. Și mai cred că depinde de fiecare dintre noi ce parte alege să hrănească: partea bună sau partea rea. Povestea voastră încurajează oamenii să hrănească jumătatea Binelui”, au spus pe scenă membrii UDI Team.

Jurații, impresionați de momentul artistic al trupei UDI Team

Jurații nu au rămas indiferenți la numărul lor.

„Ei sunt dincolo de orice cuvinte de laudă. Spectacolul este un drum către inimile oamenilor și cred că voi ați ajuns acolo”, a declarat Andra.

„Eu încă mă mai întreb dacă ceea ce am văzut a fost un vis al meu sau a fost realitate. Am avut sentimentul că am ațipit. Creativitatea e cea care a ieșit în evidență”, a declarat și Andi Moisescu.

„E un număr demn de toată evoluția. Oamenii ăștia cred că își merită locul. Cred ca au toate sansele să și câstige Romanii au talen”, a mai spus Andra.

Dragoș Bucur a acordat Golden Buzz-ul pentru acest moment artistic.

„Siberia, din câte am mai citit așa, are parte de niște oameni care trăiesc foarte greu și totuși băieții ăștia au un suflet extraordinar, o energie debordantă, și își fac meseria aproape la perfecție. Când ai puține lucruri, cum sunt ei, începi să pui mai multe lucruri în ceea ce faci. În frig și în vânt au pus căldură și ne-au încălzit și pe noi”, a declarat Dragoș Bucur.

UDI Team merge direct în semifinală, după Golden Buzz-ul acordat de Dragoș Bucur.