Codin Maticiuc a dat lovitura după ce a lansat cartea lui Nuțu Cămătaru. Vedeta a făcut marele anunț (exclusiv)

Codin Maticiuc a dat lovitura după ce a lansat cartea lui Nuțu Cămătaru. Vedeta a făcut marele anunț (exclusiv)
Codin Maticiuc a dat lovitura după ce a lansat cartea lui Nuțu Cămătaru

După ce a lansat cartea care spune povestea interlopului Nuțu Cămătaru, Codin Maticiuc este pregătit să se implice în noi proiecte. Astfel că acesta va pleca la jumătatea lunii decembrie 2021 peste Ocean, unde va sta zece zile, ca să pregătească noua surpriză pentru fanii săi. Recent, Codin Maticiuc a lansat cartea „Viața lui Nuțu Cămătaru. Dresor de lei și de fraieri”, o carte care a avut ecouri imediate.

Codin Maticiuc a dat lovitura după ce a lansat cartea lui Nuțu Cămătaru

Codin Maticiuc se pregătește de noi proiecte după lansarea cărții „Viața lui Nuțu Cămătaru. Dresor de lei și de fraieri”, pentru care spune că s-a documentat cinci ani.

A petrecut cinci ani pe lângă temutul interlop Nuțu Cămătaru, iar cartea lansată i-a surprins pe mulți. Însă Codin Maticiuc s-a remarcat și ca actor și producător de film, astfel că pelicula sa de succes, „Miami Bici„, lansată în februarie 2020, va avea și o continuare. Astfel că Codin Maticiuc a decis să plece peste Ocean, pentru zece zile, ca să pregătească filmările care vor va avea loc, probabil, din primăvară, potrivit Impact.ro. 

Codin Maticiuc pregătește continuarea filmului „Miami Bici”

Pentru continuarea filmului „Miami Bici„, cel mai probabil, regia va fi semnată tot de Jesus del Cerro, amicul lui Codin, iar actorii principali vor fi tot cei din prima parte, mai exact Codin Maticiuc, Matei Dima, Letiția Vlădescu. Dar Codin Maticiuc nu exclude și surprize de ultim moment.

”Plec în State fiindcă trebuie să facem continuare la film, așa cum am anunțat. Acum voi sta doar vreo zece zile, fiindcă finalul anului vreau să mă prindă acasă, în România, acolo unde doresc să-mi petrec liniștit sărbătorile. Însă, în primele săptămâni ale anului, vom pregăti cu multă atenție urmarea.

Am atins un nivel al așteptărilor și nu trebuie să dezamăgim pe nimeni. Vor exista și surprize, sunt sigur, însă, chiar dacă le-aș ști nu vi le-aș spune, fie și pentru că e prea devreme să fac marile anunțuri”, a declarat Codin Maticiuc pentru impact.ro.

Filmările vor avea loc tot la Miami

De asemenea, este foarte probabil ca filmările să aibă loc tot în Miami, oraș ce le-a devenit foarte drag atât lui Codin Maticiuc, dar și echipei de filmare.

„Cred că Miami, orașul în sine, a fost un actor foarte important în realizarea primei părți, așa că luăm în calcul să-l păstrăm și în continuarea pentru partea a doua, care cel mai probabil o vom turna la primăvară. Asta dacă nu cumva pandemia asta nebună se va revolta o dată în plus la adresa noastră, a tuturora, și atunci vom fi nevoiți să mai amânăm proiectul nostru!”, a conchis Codin Maticiuc, pentru sursa citată.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI