Ce legătură este între Codin Maticiuc și Serena Williams. Conexiunea neașteptată cu marea sportivă din SUA

Ce legătură este între Codin Maticiuc și Serena Williams. Conexiunea neașteptată cu marea sportivă din SUA
Care este legătura dintre Codin Maticiuc și Serena Williams?

Care este legătura neștiută dintre Codin Maticiuc și Serena Williams? Fanii scriitorului au aflat acum acest detaliu. Ce conexiune are vedeta noastră cu celebra sportivă din Statele Unite ale Americii?

Conexiunea dintre Codin Maticiuc și Serena Williams

Codin Maticiuc este un actor cunoscut și de câțiva ani un scriitor iubit, arată numărul mare de români care se bucură de cărțile sale. Iată că autorul biografiei lui Nuțu Cămătaru se ocupă și cu altele și are și o altă sursă de venit în București.

Vedeta are legături neașteptate peste tot și în toate domeniile, chiar și personaje celebre din lumea sportului și a facerilor. Scriitorul este partener cu tatăl Serenei Williams care ar putea să investească într-un proiect imobiliar chiar în România.

Fanii lui au aflat de curând că atunci când nu scrie, joacă în filme sau face acte caritabile, Codin este și ”legal advisor” la una din companiile de real estate înființate de tatăl adversarei Simonei Halep. Codin nu deține doar o funcție de execuție, ci este și asociat în societatea în cauză.

Detalii despre afacere

Firma familiei Maticiuc are în schiță un proiect imobiliar pe malul lacului Pantelimon în colaborare cu Societe Belge de Gestion Financiere Internationale și cu francezul M. Vignon. Firma belgiană face parte din grupul Mouratoglou care este controlată de tatăl antrenorului Serenei Williams, Patrick Mouratoglou.

Tatăl sportivei este născut în Grecia, dar locuiește de mulți ani în Franța, acolo unde are pe numele său 12 hectare de teren pe Riviera Franceză și unde a ridicat o școală de tenis și un complext de sănătate.

Firma la care familia Maticiuc este asociată nu a înregistrat deloc bani de la înființarea ei și a ajuns la datorii de 74.9 miloane de lei. Societatea are ca obiectiv de activitate ”cumpărarea și vânzarea de bunuri imobiliare proprii sau în leasing”.

„Mie îmi place că m-am născut într-o familie cu bani”

„Mie îmi place că m-am născut într-o familie cu bani. (…) Tatăl meu era ambasador la momentul respectiv și contracte cu statul nu am avut, dar am avut foarte multe contracte cu foarte multe firme private.

Faptul că tatăl meu a ieșit din Ministerul Afacerilor Externe și a intrat în privat și a reușit să facă bani mie mi-a adus doar avantaje pe care nu le neg. Asta cu trebuie să muncim mai mult… nu, trebuie să fim relaxați.

Eu pur și simplu nu am făcut nimic. Dovadă: până la vârsta asta nu am făcut nimic și mi-am trăit viața”, a spus Codin Maticiuc în urmă cu mulți ani într-o emisiune TV.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI