Codin Maticiuc, afirmații șocante în fața lui Cosmin Natanticu. Câți bani a cheltuit până la 41 de ani

Codin Maticiuc, afirmații șocante în fața lui Cosmin Natanticu. Câți bani a cheltuit până la 41 de ani
Ce cheltuieli a avut Codin Maticiuc până la 41 de ani

Codin Maticiuc nu s-a ferit niciodată de fanii săi și mereu și-a dezvăluit micile plăceri. Acesta s-a lăudat de fiecare dată cu notele uriașe de plată din cluburile de fițe pe care le vizita în pandemie. Iată că a venit momentul ca fostul ‘crai de Dorobanți’ să spună câți bani a cheltuit până la 41 de ani!

Codin Maticiuc a dat cărțile pe față. Ce i-a spus lui Cosmin Natanticu

Codin Maticiuc se laudă cu multe reușite în domeniul profesional. El provine dintr-o familie înstărită, însă se bucură de numeroase proiecte. Acesta este actor, producător de filme și scrie cărți. Totuși, mulți l-au cunoscut sub titulatura de ‘crai de Dorobanți’ sau ‘băiat de bani gata’.

De-a lungul timpului, Codin Maticiuc s-a lăudat cu notele de plată uluitoare pe care le-a plătit la diverse localuri de lux. În timp ce a fost acuzat că profită de banii familiei sale, acesta a mărturisit că a reușit să se bucure de câștiguri materiale după ce s-a implicat în numeroase proiecte pe cont propriu.

„Am început să fac bani de la 31”

Codin Maticiuc a povestit că a reușit să strângă o adevărată avere, însă a cheltuit mai mulți bani față de cât a produs. Cosmin Natanticu a fost surprins în momentul în care cunoscutul actor a făcut dezvăluiri uluitoare despre sumele de bani de care s-a bucurat de-a lungul anilor.

„Codin Maticiuc: Eu, personal, am produs câteva milioane, dar, dacă mă uit în spate, zic că am cheltuit mai mult.

Cosmin Natanticu: Adică tu până la vârsta de 31 ai cheltuit câteva milioane?

Codin Maticiuc: De ce 30 și un pic? Am început să fac bani de la 31, într-adevăr, dar pun cheltuielile până în ziua de astăzi. Până la 41 de ani am cheltuit câteva milioane.”, au spus cei doi în podcast-ul ‘La mijloc’.

Codin Maticiuc, extrem de sincer. Ce a spus despre Nuțu Cămătaru

Recent, Codin Maticiuc a lansat o carte despre viața lui Nuțu Cămătaru. Opera ‘Dresor de lei și de fraieri’ prezintă unele dintre cele mai importante momente din viața protagonistului. Actorul a mărturisit cum a început să își petreacă timpul alături de acesta.

„Eu m-am dus la el în 2017 și am început acest proiect. Am fost cu el la diferite evenimente normale, i-am cunoscut familia. A început procesul, am fost cu el la Curtea Penală. Mi s-a părut fascinant. El a fost acuzat și s-a dus la închisoare 2 ani și jumătate.

Am început să merg la închisoare după el. Cartea se termină cu eliberarea băiatului lui. Am fost acolo, la el acasă, când a venit băiatul și a cântat Salam. Momente impresionante.

Nu l-am văzut plângând, am fost lângă el tot timpul. În orice caz, am trăit multe momente interesante.”, spunea Codin Maticiuc în emisiunea moderată de Cătălin Măruță.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI