Clipe cumplite pentru soția lui Alexandru Arșinel. În ce stare se află Marilena după înmormântare

Clipe cumplite pentru soția lui Alexandru Arșinel. În ce stare se află Marilena după înmormântare
„Arșinel a iubit-o foarte mult pe Marilena lui!”

Clipe cumplite pentru soția lui Alexandru Arșinel! Ziua de duminică, 2  octombrie, nu va fi ușor uitată de familia regretatului artist Alexandru Arșinel. A fost ziua în care acesta a fost dus pe ultimul său drum. Familia, prietenii și foștii colegi de scenă i-au spus bun rămas actorului de comedia, în curtea Cimitirului Bellu. Pe 29 septembrie, la 83 de ani, fostul actor și director al Teatrului de comedie „Constantin Tănase” părăsea această lume, după o lungă suferință. În urma sa au rămas cei doi fii ai săi, dar și Marilena Arșinel, soția acestuia. Sunt clipe cumplite pentru soția lui Alexandru Arșinel. Aceasta, de mulți ani suferă cumplit, fiindu-i imposibil să se deplaseze singură, ci doar în cărucior.

Ultimul drum al marelui actor Alexandru Arșinel

Ultimele zile au fost de doliu, atât pentru familia regretatului artist care a decedat la 83 de ani, dar și pentru teatrul de comedie românesc. Cel care, timp de peste 40 de ani, a slujit scena teatrului, și i-a încântat pe români, a plecat într-o altă lume. S-a dus la reântâlnirea cu Stela Popescu, partenera sa de-o viață.

Alexandru Arșinel murea pe patul de spital, la Terapie Intensivă. Aproape un an de zile a avut din ce în ce mai multe probleme de sănătate. Au fost și două intervenții pe cord deschis, plus o infecție COVID care i-a șubrezit și mai mult starea de sănătate.

Cu toate astea, spun apropiații, Alexandru Arșinel era optimist. Își făcea planuri de a reveni într-un nou spectacol la Teatrul de comedie „Constantin Tănase”. Din păcate nu a mai apucat, iar ieri, pe 2 octombrie, a fost îngropat la Cimitirul Bellu din Capitală.

La căpătâi i-au stat cei doi fii ai săi, Cristian și Bogdan, dar a participat și soția, Marilena. De câțiva ani buni, în urma unui accident, Marilena Arșinel nu se mai poate deplasa singură.

O poate face, decât în scaun cu rotile și extrem de greu. În perioada în care Arșinel trăia, actorul s-a ocupat de ea, ulterior fiind ajutat și de băieți.

Marilena Arșinel, la funerarii în căruciorul cu rotile. Clipe cumplite pentru soția lui Alexandru Arșinel

Marilena Arșinel a fost marea dragoste a regretatului actor de comedie. De 54 de ani erau căsătoriți, și de 56 se cunoșteau. Cei doi s-au cunoscut, în 1966, la Ștrandul Tineretului, iar în 1968 aveau să se căsătorească.

Au avut parte de ani frumoși împreună, în urma cărora au rezultat și cei doi băieți. Din păcate, în urmă cu aproape 8 ani, în urma unui accident grav, Marilena Arșinel a devenit imobilizată la pat.

Ulterior, cu ajutorul medicilor și a familiei, reușea să-și revină cât de cât. Din cauza problemelor, soția regretatuluia ctor nu se poate deplasa, fiind în cărucior cu rotile.

Soția mea a început să aibă probleme de ordin neurologic și să meargă cu greutate. Se sprijină de un cadru.

Face recuperare, urmează și un tratament extrem de sever. Din păcate, nu se poate opera. Să sperăm că în curând își va reveni, într-o oarecare măsură”, spunea, în spațiul public, în urmă cu câțiva ani, Alexandru Arșinel.

„Arșinel a iubit-o foarte mult pe Marilena lui!”

Unul din prietenii apropiați ai artistului, compozitorul Marius Țeicu, a povestit pentru Ego.ro despre un moment inedit, menit să demonstreze, dacă mai era cazul, cât de mult și-a iubit soția:

„Am decis să urc piesa pe YouTube, acum, pentru că el a plecat, e în amintirea lui, dar cântecul e compus în 1997, iar după 2000 Alexandru Arșinel a făcut filmarea aceasta. Noi eram într-un turneu, el era cu soția, era ziua Marilenei, am zis să îi facem un cadou, am vorbit și cu Aurel Storin, textierul.

Când ne-am întors am compus piesa. Arșinel a iubit-o foarte mult pe Marilena lui! Ea așa de tare s-a bucurat când a ascultat piesa de dragoste, pe atunci era sănătoasă.

Am fost prieteni foarte buni, am fost în zeci de spectacole și cu Alexandru Arșinel și cu Stela Popescu, doi profesioniști de primă mână.”, spune Marius Țeicu pentru Ego.ro.

Însoțită de copii, și fiind clipe cumplite pentru soția lui Alexandru Arșinel, Marilena și-a luat la revedere de la partenerul ei de viață, timp de 54 de ani. A fost dusă, cu o coroană de flori, atât în foaierul teatrului, cât și ieri, la înmormântarea care a avut loc la Cimitirul Bellu.

Urmăriți Playtech.ro și pe