Ce scrie pe crucea lui Alexandru Arșinel. Detaliul care s-a observat astăzi

Ce scrie pe crucea lui Alexandru Arșinel. Detaliul care s-a observat astăzi
Alexandru Arșinel, pentru ultima dată la „Constantin Tănase”

În cursul serii de ieri, 29 septembrie, actorul de comedie și fostul director al Teatrului „Constantin Tănase”, a decedat. Marele actor Alexandru Arșinel, în vârstă de 83 de ani, și-a găsit sfârșitul la Spitalul Universitar din Capitală. Astăzi, sicriul a fost depus în foaierul teatrului pe care l-a servit timp de 44 de ani. Dar cei aflați aici au observat ce scrie pe crucea lui Alexandru Arșinel. Detaliul care s-a observat astăzi, i-a uimit pe cei aflați la căpătâiul regretatului actor.

Alexandru Arșinel, pentru ultima dată la „Constantin Tănase”

Timp de 44 de ani, Alexandru Arșinel și-a dedicat viața și cariera scenei teatrului „Constatin Tănase”. După aproape 30 de ani de spectacole, cuplete, alături de partenera sa Stela Popescu, celebrul actor devenea și directorul instituției.

Deși plecat de la cârma acesteia într-un scandal cu Nicușor Dan, regretatul actor avea planuri de a reveni pe scenă. Din păcate, cumulul problemelor sale de sănătate l-au ținut departe de colegi și spectatori.

Ultimele luni din viața sa au fost doar pe paturi de spitale, ulterior familia luând decizia de a-l duce la un sanatoriu de bătrâni. Din păcate, probleme grave de sănătate l-au dus, din nou, de urgență la spital, unde de altfel a și decedat.

Teatrul „Constantin Tănase”, care i-a fost casă timp de 44 de ani, îl găzduiește, începând de astăzi, pentru ultima dată pe marele actor Alexandru Arșinel. Cei care vor să-i aducă un ultim omagiu, o pot face astăziși mâine, sicriul aflându-se în foaierul teatrului de pe Calea Victoriei.

Vezi și: Ultimul interviu al lui Alexandru Arșinel. Era extrem de slăbit, imagini dure cu marele actor

Oamenii aflați la teatru au văzut ce scrie pe crucea lui Alexandru Arșinel

În cursul acestei zile, la ora 15:00, sicriul cu trupul neînsuflețit al regretatului Alexandru Arșinel a fost depus în foaierul teatrului de pe Calea Victoriei.

La momentul sosirii cortegiului, oamenii, aflați aici pentru a-i aduce un ultim omagiu, au observat ce scrie pe crucea lui Alexandru Arșinel. Detaliul care s-a observat astăzi i-a uimit pe cei aflați la căpătâiul regretatului actor.

Ceea ce au văzut și reporterii Impact.ro pe cruce este numele regretatului actor, nu doar cel de scenă. Pe crucea actorului scria Arșinel Alexandru-Ioan, acesta fiind, de fapt, numele complet din buletin.

La căpătâiul marelui actor, și la această oră, stau foști colegi, membrii ai familiei și prietenii acestuia. Conform familiei, actorul, de 83 de ani, va fi înmormântat duminică la Cimitirul Bellu din Capitală, fiind dus pe ultimul drum de colegii din teatru, prieteni, și cei doi fii ai săi.

Drum bun, maestre!

Urmăriți Playtech.ro și pe