20 iul. 2022 | 11:48

Decizia radicală luată de fiii lui Alexandru Arșinel. Unde s-ar afla actorul acum. Primele declarații: „Nu se mai poate deplasa” (exclusiv)

Monden
Decizia radicală luată de fiii lui Alexandru Arșinel. Unde s-ar afla actorul acum. Primele declarații: „Nu se mai poate deplasa” (exclusiv)
„Mental, tata e bine, recunoaște lumea din jur și vorbește”

Decizia radicală luată de fiii lui Alexandru Arșinel! Așa cum redacția Playtech și Impact a scris în ultima vreme, se știe despre problemele grave de sănătate ale celebrului actor. Recent, însă, au apărut informații contradictorii. Acestea relatau că Alexandru Arșinel ar fi fost internat într-un cămin pentru bătrâni. În ideea de a afla dacă este sau nu adevărat, reporterii Impact.ro au luat legătura cu familia actorului. Unul din fii actorului a răspuns, în exclusivitate pentru Impact.ro, întrebărilor legate de această situație. Este vorba de decizia luată de fiii lui Alexandru Arșinel.

Decizia radicală luată de fiii lui Alexandru Arșinel, extrem de bolnav

În ultimele luni, celebrul actor de comedie a avut mari probleme de sănătate. Nu de puține ori au fost situațiile în care a fost necesară intervenția urgentă a medicilor.

După o covalescență lungă, după infectarea cu covid, starea de sănătate i s-a deteriorat de la o zi la alta.

După ultima internare la o clinică privată, au apărut informații despre faptul că Alexandru Arșinel ar fi fost internat într-un cămin de bătrâni.

Decizia luată de fiii lui Alexandru Arșinel, dacă exista una, nu a fost până astăzi confirmată de niciunil dintre aceștia.

Într-un interviu exclusiv pentru Impact.ro, mezinul familiei Arșinel, Cristian, a precizat că decizia a fost luată recent, cu acordul părinților:

 „L-am internat pe tata în urmă cu câteva zile la un cămin specializat pe probleme locomotorii, din apropierea Bucurestiului.

Tata are niste escare la călcâie și nu se mai poate deplasa. Am decis că e mai bine așa pentru a începe procesul de vindecare și de a se recupera locomotor”, a indicat Cristian Arșinel, pentru Impact.ro.

„Mental, tata e bine, recunoaște lumea din jur și vorbește”

Datorită situației precare de sănătate, decizia radicală luată de fiii lui Alexandru Arșinel, a fost una justificată, mai spune Cristian Arșinel. Cu toate astea, există și vești bune, cel puțin despre starea mentală a actorului:

„Mental, tata e bine, recunoaște lumea din jur și vorbește. Însă nu mai glumește ca pe vremuri.

Nu știm cât va rămâne internat, cât va fi necesar pentru recuperarea sa. Mama a rămas acasă!”, a adăugat același Cristian Arșinel

Familia actorului, mai spune mezinul familie, nu ar fi fost de acord cu zvonurile care au circulat, referitoare la starea sa psihică.

Unele informații vorbeau în termeni categorici despre un posibil impas psihologic al actorului, manifestat în ultima perioadă de timp.

Deși, extrem de slăbit, decizia de a-l pune sub supraveghere este una extrem de bună, iar condițiile sunt excelente, mai spune fiul cel mic al actorului.

Parteneri
Cum a vrut Ungaria unirea cu România. Dezvăluiri fără precedent
Redactia.ro
Lovitură de teatru! De ce ar fi făcut luptătorul MMA gestul golănesc către fata din ring: ”N-am altă explicație”
Digisport.ro
Ungaria și propunerea surprinzătoare pentru „dușmanul de moarte”, România. De ce nu a fost posibilă unirea cu țara noastră
Click.ro
Pepe o acuză Raluca Pastramă că l-a înșelat în timpul căsniciei. Neașteptat cum a aflat: „Mă striga 'nașule', venea la noi acasă..."
Viva.ro
Unde este Fito? Povestea celui mai notoriu infractor din Ecuador, care a fugit din închisoarea în care trăia ca un rege
Digi24
Misterul morții unei mame și a fiicei ei de 10 ani a fost rezolvat după 24 de ani. Ucigașul a dezvăluit totul de pe patul de moarte
Digi24
Imagini din apartamentul în care locuiesc Mircea Badea și Carmen Brumă. Cum au amenajat / FOTO
Unica.ro
Decizia luată de Guvern. Când se plătesc pensiile de Paște
EVZ.ro
Nume sărbătorite de Sf. Gheorghe. Cui îi spunem la mulți ani pe 23 aprilie
Spynews
NOILE REGULI pentru șoferi. Au fost adoptate astăzi, 24 APRILIE
Capital.ro
Top 5 alimente care ne otrăvesc organismul și trebuie evitate | Dr. Cezar: ”E favorizantă pentru apariția cancerului”
Antena 3
Vedeta a dezvăluit că a avut o relație incestuoasă timp de zece ani cu tatăl ei, un cântăreț cunoscut: “Tata era altceva”. Acum s-a aflat tot
Avantaje
Cine PIERDE bani din PENSIE imediat. ANUNȚUL ministrul MUNCII
Mediaflux
Nume sărbătorite de Sf. Gheorghe. Cui îi spunem la mulți ani pe 23 aprilie
Spynews.ro
Ce se întâmplă în corpul tău la 4 ore după ce ai mâncat nuci
Realitatea.net
O creatură cu gheare ascuțite a fost descoperită în podul unei case. Oamenii sunt terorizați de sunetele pe care le scoate
Antena 1
De ce evreii nu cred în Iisus Hristos? 'Nu este Mesia!' 5 motive pentru care nu-l recunosc ca pe Mesia
Shtiu.ro