Clipe cumplite pentru fiica lui Gabi Luncă. Ce boală a făcut după moartea mamei sale (exclusiv)

Clipe cumplite pentru fiica lui Gabi Luncă. Ce boală a făcut după moartea mamei sale (exclusiv)
Clipe cumplite pentru fiica lui Gabi Luncă.

Clipe cumplite pentru fiica lui Gabi Luncă. Rebeca Onoriu, fiica cea mică a regretatei artiste care s-a stins din viață la vârsta de 83 de ani, de Covid, se confruntă cu o boală, după moartea mamei sale. Ea se află în tratament acum. Ce a declarat Rebeca Onoriu. Ea suferă enorm pierderea mamei sale!

Clipe cumplite pentru fiica lui Gabi Luncă

Fiica regretatei Gabi Luncă, Rebeca Onoriu, nu se poate împăca că mama ei nu mai este. Rebeca Onoriu a mărturisit că se află în tratament pentru depresie.

„Sunt în continuare pe tratament. Sunt în depresie. Mâine merg la neurolog. E o durere foarte mare. Nu pot vorbi cu surorile mele, și ele plâng. Nu pot să-mi revin, e foarte greu”, a declarat aceasta, în exclusivitate pentru Impact.ro.

Ea a mai spus că își plânge mama aproape în fiecare zi. De altfel, fiicele artistei nu au schimbat nimic în casă, totul rămânând așa cum le lăsase îndrăgita artistă.

„Nu am schimbat nimic în casă. Mă trezesc și mă culc cu mama în gând, a fost iubită de atâta lume, dar mai ales era darul cel mai de preț din ce aveam eu. Nu pot spune cuiva prin ce trecem. Am fost oarecum învățate fără mama de sărbători, ea fiind plecată. Dar când vezi că nu mai vine acasă. Ce să facem, nu suntem nemuritori, toți ne ducem mai devreme sau mai târziu”, a completat aceasta.

„Nu am fost pregătiți”

Gabi Luncă învinsese cancerul, avea o vârstă înaintată, iar mezina a mai povestit că își certa mama să nu mai primească vizite și să intre în contact cu lumea.

„Mama a fost bolnavă, iar faptul că Dumnezeu ne-a vindecat-o, a fost un bonus. Am avut timp să ne distrăm grozav. Acum pierderea e uriașă. Oricât o protejai de bolile bătrâneții, e trist că nu am putut face nimic peste ce a fost cu Covidul.

Nu am fost pregătiți, nu am știut ce să-i facem. Țipam zilnic să nu pupe pe nimeni, să închidă ușile, să nu mai vorbească la telefon să primească vizite. Dar ea era învățată cu baia de mulțime”, a mai adăugat fiica cea mică a regretatei artiste.

Rebeca Onoriu a mai spus că familia sa a fost mereu foarte unită și că recent au luat masa și cu Daniel Onoriu, cel care și-a revenit după ce a stat 55 de zile în comă indusă.