Cleopatra Stratan și Edward Sanda au făcut marele anunț pentru fani. Când vor face nunta, de fapt

Cleopatra Stratan și Edward Sanda au făcut marele anunț pentru fani. Când vor face nunta, de fapt
Edward Sanda, despre nunta cu logodnica Cleopatra Stratan: s-ar putea petrece în vara anului 2022

Veste mare în showbizul românesc. Cleopatra Stratan și Edward Sanda au făcut anunțul oficial și au spus, în direct la televizor, când se vor căsători. Nunta va avea loc în acest an. Cum s-a dat de gol celebrul artist.

Când vor face nunta, de fapt, Cleopatra Stratan și Edward Sanda

Sunt tineri, faimoși, frumoși, mai îndrăgostiți ca niciodată. Cleopatra Stratan și Edward Sanda formează unul dintre cele mai solide cupluri din showbizul autohton, deși sunt încă foarte tineri. Frumoasa artistă a fost cerută în căsătorie anul trecut, de ziua ei de naștere când a împlinit 18 ani.

Edward Sanda este convins că fiica lui Pavel Stratan este sufletul său pereche, femeia alături de care va fi fericit toată viața. Încă de când s-au logodit, fanii au așteptat, cu sufletul la gură, să afle data și locația unde cei doi artiști vor deveni, oficial, soț și soție. Cântărețul de 23 de ani și iubita lui au mărturisit, la Antena Stars, că vor face nunta în acest an, posibil în vara lui 2021.

Cleopatra Stratan: Noi avem multe planuri, dar de ce trebuie să le zicem pe toate dinainte? Nu suntem superstițioși doar că vrem să se afle la momentul potrivit

Edward Sanda: Cert este că ne vom oficializa în adevăratul sens al cuvântului anul ăsta. Ne oficializăm cu tot ce trebuie, dăm cu subsemnatul. Ne căsătorim adică.

Cei doi porumbei se vor căsători în vară

Întrebați dacă plănuiesc să-și mărească familia într-un viitor apropiat, Cleopatra Stratan și Edward Sanda au spus că nu se grăbesc să aibă copii, momentan, deoarece ambii artiști se concentrează pe carierele lor muzicale.

Invitat în platou emisiunii Neatza cu Răzvan și Dani, Edward Sanda i-a mărturisit lui Florin Ristei că abia așteaptă să vină vara pentru a se așeza la casa lui, dovadă că cei doi îndrăgostiți plănuiesc să dea cu subsemnatul la starea civilă în anotimpul cald.

„Toată lumea e bine acasă. Vine 1 aprilie, îmi place să păcălesc și să fiu păcălit. Până la urma despre asta este vorba în viață, nu? În rest, așteptăm să vină vara, să mă pun la casa mea, să ne punem la casa noastră”, a declarat Edward Sanda la Antena 1.

Deși urmăritorii celor doi amorezi au crezut că vor rămâne logodiți câțiva ani de acum încolo, fiind foarte tineri, Cleopatra Stratan și iubitul ei nu vor să mai piardă timpul și au decis să își oficializeze relația cât mai repede, semn că iubirea lor este invincibilă.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI