Edward Sanda a trecut prin momente cumplite. Ce a pățit mama artistului

Edward Sanda a trecut prin momente cumplite. Ce a pățit mama artistului
Edward Sanda și mama sa, dezvăluiri emoționante

Familia lui Edward Sanda a trecut prin momente grele. Ce a pățit mama celebrului artist și cum a trecut peste momentul critic? Care au fost detaliile oferite de cea care i-a dat viață solistului?

Edward Sanda și mama sa, dezvăluiri emoționante

Povestea familiei Sanda a fost cunoscută încă de când acesta a reușit să ajungă în topurile YouTube-ului românesc, fanii fiind foarte curioși de personajul de dincolo de rețelele de socializare și clipuri muzicale.

Invitați la emisiunea „La Măruță”, cei doi au rememorat momentul extrem de emoționant și șocant petrecut în familia lor, acela când mama solistului a aflat că e însărcinată. Diferența dintre cântăreț și mama lui este de 18 ani, iar dintre artist și sora lui cea mică este de 20 de ani. Un consult neașteptat al femeii la doctor i-a adus vestea că este însărcinată în șapte luni. Aceasta nu știa nimic și nici nu se gândea să mărească familia, mai cu seamă că singurul ei fiu era deja mare.

Ea s-a confruntat cu probleme de sănătate înainte de a-i da naștere micuței. Mai precis, mama iubitului Cleopatrei Stratan a fost operată pe coloană. „Am avut niște probleme cu coloana. M-am operat în aprilie și în decembrie am zis că ceva nu e în regulă. Nu aveam niciun simptom, dar am mers la un control, zicând că dacă am reparat spatele, să mai reparăm și ce mai e nevoie. La ecografie auzeam inimioara”, a continuat ea.

“Eu mi-am dorit mult timp să am o surioară”

“Eu mi-am dorit mult timp să am o surioară, dar uite că a venit mai târziu decât mă așteptam. Sunt 20 de ani între noi, dar mă bucur mult, o iubesc din suflet și, ce să zic, sunt foarte foarte fericit de când am aflat vestea. Mama mea nu a știut nimic timp de 7 luni. Elizabeth a stat ascunsă timp de 7 luni, n-a scos nici un cuvânt, mama n-a avut nici un simptom, nimic, iar după 7 luni, am aflat că o să fiu frate și sunt în al nouălea cer. Acum lucrez la următorul meu single și la mai multe proiecte. Mă gândesc să fac un proiect, de fapt, lucrez deja la el, pentru afară, cu Mario Moretti. Eu când o să am 40 de ani ea o să aibă 20. O să fiu un fel de tată pentru ea. Mie, în general, îmi plac copiii mici și sper până în 30 de ani chiar să fac și eu un copil, îmi doresc chestia asta, dar deocamdată trebuie să o cresc bine și frumos pe sora mea”
Edward Sanda (Sursa: libertatea.ro)

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI