17 feb. 2021 | 17:40

Claudia Pătrășcanu se răzbună pe Gabi Bădălău pentru declarațiile de aseară. Ce i-a făcut

Monden
Claudia Pătrășcanu se răzbună pe Gabi Bădălău pentru declarațiile de aseară. Ce i-a făcut
Claudia Pătrăscanu se răzbună pe fostul soț

Declarațiile recente ale lui Gabi Badălău au înfuriat-o pe fosta lui soție. Claudia Pătrășcanu se răzbună pe tatăl copiilor ei, după ce acesta i-a adus acuzații, pe un post de televiziune.

Ce a declarat Gabi Bădălău

Prezent, marți seara, la Xtra Night Show, Gabi Bădălău a făcut declarații care au înfuriat-o pe fosta lui soție. Artista este hotărâtă să depună plângere împotriva fostului ei partener și să meargă până în pânzele albe pentru a-și face dreptate.

Scandalul dintre cei doi foști soți pare să nu se mai termine, ba dimpotrivă, se pare că ia amploare. Cei doi au avut parte de o confruntare dură, în emisiunea lui Dan Capatos, de la Antena Stars, unde acuzațiile reciproce au atins cote de neimaginat.

Artista a publicat imagini compromițătoare cu fostul ei soț, pe care îl acuză că ar refuza să facă testul anti-drog, cu prelevare din firul de păr. Mai mult, bruneta îl acuză pe afacerist că acesta ar fi atras de bărbați. Pe de cealaltă parte, omul de afaceri neagă toate aceste acuzații susținând că fosta lui parteneră inventează toate aceste lucruri.

Copiii nu mai vor să stea la ea, am și eu filmulețe. Îmi plac femeile toată lumea știe că nu-mi plac bărbații. Puteți să mă bănuiți de multe lucruri, dar nu de asta. Tu ca mamă să vii să spui că m-a văzut copilul că m-am dus eu cu un bărbat și nu știu ce. Mi-e scârbă! Claudia inventează acest lucru. Dacă eu sunt atât de drogat, homosexual și nenorocit, de ce nu vine nicio autoritate să mă ia. Ăsta este șantaj, eu ar trebui să mă duc la poliție. La televizor poți să vii să spui ce vrei tu, în instanță e altceva. Copiii mei nu au stat în doi ani în preajma niciunei femei, în casa mea nu a intrat nicio femeie.”, a spus Gabi Bădălău.

Claudia Pătrășcanu, plângere împotriva fostului soț

Claudia Pătrășcanu nu a rămas indiferentă după acuzațiile pe care i le-a adus Gabi Bădălău. Artista este foarte hotărâtă să mearga mai departe pentru a i se face dreptate. Bruneta este de părere ca tatăl copiilor ei este un pericol pentru micuți și își dorește să-l țină departe de ei.

Artista a depus miercuri dimineața o plângere împotriva omului de afaceri la Procuratura Constanța. Însă ajunsă acolo, Claudia Patrășcanu a aflat că dosarul care se afla pe rol din data de 6 ianuarie a fost mutat la Judecătoria Bolintin Vale.

Scandalul dintre Claudia Pătrășcanu si Gabi Bădălău pare să nu se mai termine. Cei doi foști soți își dispută custodia copiilor. Împreună au doi băieți. Acuzațiile reciproce par să nu se mai sfârșească, iar tot scandalul dintre cei doi este purtat nu doar în justiție, ci și în presă.

.

Parteneri
Cum a vrut Ungaria unirea cu România. Dezvăluiri fără precedent
Redactia.ro
Lovitură de teatru! De ce ar fi făcut luptătorul MMA gestul golănesc către fata din ring: ”N-am altă explicație”
Digisport.ro
Ungaria și propunerea surprinzătoare pentru „dușmanul de moarte”, România. De ce nu a fost posibilă unirea cu țara noastră
Click.ro
Pepe o acuză Raluca Pastramă că l-a înșelat în timpul căsniciei. Neașteptat cum a aflat: „Mă striga 'nașule', venea la noi acasă..."
Viva.ro
Unde este Fito? Povestea celui mai notoriu infractor din Ecuador, care a fugit din închisoarea în care trăia ca un rege
Digi24
Misterul morții unei mame și a fiicei ei de 10 ani a fost rezolvat după 24 de ani. Ucigașul a dezvăluit totul de pe patul de moarte
Digi24
Imagini din apartamentul în care locuiesc Mircea Badea și Carmen Brumă. Cum au amenajat / FOTO
Unica.ro
Nume sărbătorite de Sf. Gheorghe. Cui îi spunem la mulți ani pe 23 aprilie
Spynews
Simona Halep e fost exclusă! Decizia luată chiar acum în tenis
Capital.ro
Noi norme privind încălcarea regulilor de circulație în străinătate. Șoferii care încalcă regulile de circulație vor fi depistați mai ușor
Antena 3
Vedeta a dezvăluit că a avut o relație incestuoasă timp de zece ani cu tatăl ei, un cântăreț cunoscut: “Tata era altceva”. Acum s-a aflat tot
Avantaje
POȘTA face ANUNȚUL! PENSIILE vor fi PLĂTITE. DATA exactă
Mediaflux
Nume sărbătorite de Sf. Gheorghe. Cui îi spunem la mulți ani pe 23 aprilie
Spynews.ro
Ce se întâmplă în corpul tău la 4 ore după ce ai mâncat nuci
Realitatea.net
O creatură cu gheare ascuțite a fost descoperită în podul unei case. Oamenii sunt terorizați de sunetele pe care le scoate
Antena 1
De ce evreii nu cred în Iisus Hristos? 'Nu este Mesia!' 5 motive pentru care nu-l recunosc ca pe Mesia
Shtiu.ro