Claudia Pătrășcanu, mesaj umilitor pentru Gabi Bădălău și Bianca Drăgușanu. Ce subtilă a fost!

Claudia Pătrășcanu, mesaj umilitor pentru Gabi Bădălău și Bianca Drăgușanu. Ce subtilă a fost!
Ce mesaj a avut Claudia Patrascanu pentru Bianca Dragusanu si Gabi Badalau

Chiar dacă Bianca Drăgușanu și Gabi Bădălău nu mai formează un cuplu, actuala soție a lui Bădălău, și anume, Claudia Pătrășcanu, a avut un mesaj cu subînțeles la adresa celor doi, care, nu demult, erau fericiți prin Dubai și Maldive.

Claudia Pătrășcanu, mesaj umilitor pentru Gabi Bădălău și Bianca Drăgușanu

Despre despărțirea de Bianca Drăgușanu, Gabi Bădălău nu a spus prea multe, doar că… ei ”nu i-a priit Dubaiul”.

”Se pare că nu-i priește Dubaiul. Totul e perfect, totul e așa cum trebuie să se întâmple. Totul e lăsat în voia Domnului, totul se întâmplă cu un scop. Nimic nu e întâmplător.”, a spus Gabi Bădălău, la Antena Stars.

Claudia Pătrășcanu, de cealaltă parte, a ținut să le transmită și ea un mesaj cu subînțeles, spunându-le că au ”vieți mici și fără sens”.

”Îi las pe alții să și abandoneze viitorul, exact cum știu mai bine in mâinile altcuiva….. eu nu o voi face pentru că privesc sus, iar planurile mele pentru fericirea personală, viața profesională sunt foarte mari și pline de imaginație. Să trăiască alții vieți mici și fără sens, ci nu eu! 😊”, a notat Claudia Pătrășcanu pe Instagram!

Claudia Pătrășcanu nu mai vrea certuri cu Gabi Bădălău

Cu toate că între cei doi încă soți planează mai tot timpul scandalul, se pare că în urmă cu câteva săptămâni între ei s-a instalat pacea, măcar pentru câteva ore, iar asta pentru că Gabi Bădălău și Claudia Pătrășcanu și-au sărbătorit unul dintre băieți cu o petrecere la munte. De altfel, artista a și vorbit despre acest moment, spunând că ea vrea să ajungă la înțelegere cu Gabi Bădălău și să nu mai fie scandal între ei.

”Eu pe Gabi l-am iertat de mult ca om, am respectat toate dorințele lui, nu se mai pune problema de a continua căsnicia sau de a ne reîmpăca. Vreau doar să fim prieteni pe viitor, că acum nici de prietenie nu e cazul, încă ne războim prin instanță. În momentul ăsta doar cei mici mă intersează, educația lor, o fac pentru copiii noștri!”, a mai declarat Claudia Pătrășcanu la Antena Stars.

Amintim că Gabi Bădălău și Bianca Drăgușanu au pus punct idilei lor, deși blondina era pregătită să îmbrace din nou rochia de mireasă. Iată că lucrurile între ei nu au avut o astfel de finalitate, iar bărbatul a fost surprins recent petrecând în club cu 3-4 domnișoare, pe care mai apoi le-a dus și acasă la el.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI