Cine sunt noii Războinici care au intrat acum la Survivor România 2022: Oana Ciocan și Doru Răduță

Cine sunt noii Războinici care au intrat acum la Survivor România 2022: Oana Ciocan și Doru Răduță
Noi concurenti la Survivor Romania 2022

Duminică seara, după o lună petrecută în Republica Dominicană, concurenții au avut parte de o surpriză colosală. Ambele echipe, atât Faimoșii cât și Războinicii, au primit un anunț care i-a bucurat, chiar înainte de proba pentru recompensă.

Concurenți noi la Faimoșii, Survivor România 2022

Duminică, 13 februarie 2022, prezentatorul Daniel Pavel a făcut un mare anunț pentru concurenți. Patru noi nume au intrat în cursa pentru marele premiu din Dominicană. Este vorba de doi noi concurenți la Faimoșii și doi noi concurenți la Războinici.

Survivor România 2022, ediția de duminică 13 februarie, vine cu noi schimbări, astfel, în concurs intră patru noi concurenți. Echipei Faimosilor se alătură dansatoarea profesionistă Natalia Duminică dar și gimanastul Marian Drăgulescu.

Natalia Duminică danseaza de la vârsta de doi ani și jumătate, moștenind pasiunea de la mama sa, Aliona Duminică, cu care a participat și la Românii au talent, în trecut. Natalia Duminică are aproape 32 de ani și este originară din Chișinău, Rep. Moldova.

Astfel, în echipa vedetelor au fost introduși pe teren Marian Drăgulescu, celebrul gimnast cu grad în Armată, și dansatoarea Natalia Duminică. Aceasta din urmă a mai participat la emisiuni tv ca Splash! Vedete la apă și Românii au talent, în 2018.

„Sunt dansatoare profesionistă și am venit la Survivor deoarece vreau sa câștigăm”, a mărturisit Natalia Duminică.

S-a prezentat apoi și Marian Drăgulescu, care acum face parte din echipa Faimoșilor.

„Sunt antrenor de gimnastică, am acceptat pentru ca va fi o experiență inedită de care sper să ne bucurăm la maximum”.

Concurenți noi la Războinicii, Survivor România 2022

„Ce este Survivor dacă nu o nouă șansă? E șansă pentru oricine se califică să facă parte din rândul triburilor voastre. Astăzi, această șansă se traduce în venirea de noi concurenți”, a spus Daniel Pavel la începutul unui nou joc de recompensă.

În tabăra opusă au intrat tot doi concurenți noi. Este vorba despre: Oana Ciocan, liber profesionist, 24 de ani Doru Răduță, IT, 31 de ani.

„Este genul meu de competiție și îmi doream sa ajung aici și să mă bucur de Survivor. Am venit la Survivor pentru că este genul meu de competiție. Îmi place să lupt, îmi place să câștig. Am venit să mă bucur de fiecare moment. Este ceva senzațional. Este un show plin de adrenalină și îmi doream cu nerăbdare să ajung aici. Am venit să mă bucur de tot ce înseamnă Survivor”, a zis Oana Ciocan.

„Sunt amator de senzații tari, de adrenalină și o să fac tot posibilul să îmi ajut echipa. Sunt amator de senzații tari… motociclist, sar cu parașuta din avion… îmi place tot ce înseamnă adrenalină. În tot ce există risc e pentru mine, de asta sunt aici, ca să fac tot posibilul să-mi ajut echipa ca să ajungem cât mai departe”, a spus și Doru Răduță.

Duminică, 13 februarie 2022, concurenții luptă pentru un nou joc de recompensă, pe un traseu nou inaugurat. Oare care dintre echipe va câștiga azi recompensa pusă de bătaie: pui shanghai? Otilia și Radu Itu de la Faimoși nu au primit acceptul medicilor să intre pe teren.