Cine e Natalia Duminică de la Survivor România 2022. Ce dramă i-a marcat copilăria

Cine e Natalia Duminică de la Survivor România 2022. Ce dramă i-a marcat copilăria
Cine e Natalia Duminica de la Survivor Romania 2022

Ediția de duminică, 13 februarie, a competiției „Survivor România 2022” vine cu multe surprize pentru fani. În concurs intră patru concurenți noi. Astfel, Faimoșilor li se vor alătura Marian Drăgulescu și Natalia Duminică. Noua colegă a roșilor nu este străină de micul ecran, pe brunetă am mai văzut-o la două emisiuni cunoscute.

Natalia Duminică intră în competiția Survivor România 2022

Competiția „Survivor România 2022” are o nouă concurentă simpatică foc. Este de profesie dansatoare și vrea să-și depășească limitele la cel mai dur concurs din România. Cine este Natalia Duminică, din echipa Faimoșilor? A făcut spectacol cu mama ei la „Românii au talent”.

Marele campion la gimnastică Marian Drăgulescu este un obișnuit al reality-show-urilor românești, dar nici Natalia Duminică nu este mai prejos. Tânăra este de mică în lumina reflectoarelor, fiind dansatoare profesionistă. De-a lungul timpului, am văzut-o la televiziunile din România. Iată ce trebuie să știi despre Natalia Duminică, noua concurentă de la „Survivor România 2022”. Are o poveste de viață tulburătoare.

Cine este noua colegă a Faimoșilor

Natalia Duminică are aproape 32 de ani și s-a născut în Chișinău, Rep. Moldova. Bruneta dansează încă de la doi ani și jumătate, pasiunea pentru dans având-o de la mama sa, Aliona Duminică.

„Noi suntem o familie de dansatori, din mamă-n fiica ne-am ocupat cu dansul, pasiune împărtaşită de către toţi membri familiei noastre, pe care sper să o pot trece mai departe copiilor şi, de ce nu, nepoţilor mei. Numele meu este Natalia Duminică, sunt născută pe 8 Aprilie, 1990, în Chişinău. Mi-am dedicat viaţa artei şi cu asta mă şi ocup, la fel și mama mea care mă sprijină în activitățile mele și desigur mă încurajează cum poate și cum știe ea mai bine”, povestea Natalia Duminică pe vremea când a participat la concursul „Splash! Vedete la apă”, de la Antena 1.

Drama care i-a marcat copilăria

Noua colegă a Faimoșilor de la Survivor 2022 nu a avut o copilărie ușoară. Părinții Nataliei s-au despărțit pe când ea avea doar patru ani. După separare, copila nu a mai ținut legătura cu tatăl său, care este interpret de muzică populară.

„Mama mea Aliona Duminică este de profesie coregraf și după un șir de ani în care a dansat, a decis să-și deschidă școală proprie de Belly Dance! Părinții mei sunt dansatori, au lucrat împreună într-un colectiv unde s-au și cunoscut. S-au despărțit când eu aveam 4 ani. Tatăl meu este încă artist și cântă folclor. Nu mai păstrez legătura cu el”, a dezvăluit Natalia Duminică.

Natalia Duminică a fost și la „Românii au talent”

Natalia Duminică a participat de două ori și la competiția de talente de la Pro TV. Împreună cu mama ei a uimit juriul și publicul de la „Românii au talent”, cu un belly dance senzațional. Apoi, dansatoarea a revenit în emisiune și în 2018, de data aceasta singură, unde a ajuns până în semifinală. Juriul i-a oferit premiul de originalitate.