Cum arată Simona, noua iubită a lui Marian Drăgulescu: „Urmează să facem și pasul acesta”

Cum arată Simona, noua iubită a lui Marian Drăgulescu: „Urmează să facem și pasul acesta”
Cum arată iubita lui Marian Drăgulescu? Cei doi au planuri mari

Marian Drăgulescu trăiește din nou fiorii iubirii. Cunoscutul sportiv a mai dat o șansă dragostei. Cum arată noua sa iubită și ce spune despre povestea actuala de iubire? Gimnastul i-a surprins pe fani cu câteva mărturii emoționante despre viitorul alături de Simona.

Marian Drăgulescu iubește din nou: cum arată noua sa parteneră?

Marian Drăgulescu iubește din nou, iar de data aceasta a ales ca povestea sa de dragoste să nu fie în vizorul gurilor rele. Cunoscutul gimnast formează de doi ani și jumătate un cuplu cu Simona Carmen. Femeia se numește Simona Carmen și i-a readus zâmbetul pe buze acestuia.

Amorezii s-au cunoscut chiar înainte de ziua de naștere a tinerei, iar acum se pregătesc să facă pasul cel mare. Bărbatul a mărturisit că l-a atras aspectul fizic al partenerei sale, dar consideră că sunt foarte compatibili din multe puncte de vedere.

Întrebat dacă va mai ajunge la altar alături de o altă femeie, acesta a spus că nu se teme de acest pas și că urmează să existe și o nuntă, dar lucrul care îi împiedică să se bucure de eveniment este pandemia de coronavirus. Mai mult decât atât, el a mărturisit că își mai dorește copii.

„Pe lângă aspectul fizic, e o persoană inteligentă, cu simțul umorului. Suntem foarte compatibili, de multe ori gândim la fel, în aceeași direcție. Bineînțeles că urmează să facem și pasul acesta, să ne căsătorim.

Deocamdată, cu toată pandemia asta, nu a fost o prioritate, dar cu siguranță vom ajunge să facem și acel pas. Ne dorim și copii, ca orice cuplu”, a detaliat vedeta.

„Am învățat să mă bucur de prezent”

Sportivul a adus în prim-plan eșecurile pe care le-a avut în sectorul amoros și a declarat că speră ca relația aceasta să țină cât mai mult posibil. Cu toate astea, el își propune să trăiască prezentul în drepta Simonei și să se bucure împreună unul de atenția celuilalt.

Fanii se bucură că și-a găsit în sfârșit fericirea și liniștea pe acest plan, mai cu seamă că abia așteaptă noi vești bune despre următorii moștenitori ai săi.

„E puțin și o loterie. Cu timpul am învățat să mă bucur de prezent, de moment. Sper să țină cât mai mult (n.red.: relația). Dacă va ține până la sfârșit și va fi frumos, o să mă bucur cu atât mai mult. O să trăim prezentul, o să ne bucurăm unul de celălalt, ne vom simți bine împreună”, a completat gimnastul, la Antena Stars.