”Pe Otilia o văd spre finală, o să treacă de răutăți.” Previziune surpriză după ce concurenta Survivor România a țipat la Emil Rengle

”Pe Otilia o văd spre finală, o să treacă de răutăți.” Previziune surpriză după ce concurenta Survivor România a țipat la Emil Rengle
Cine prevede ca Otilia va ajunge aproape de finala Survivor Romania 2022

Se strânge lanțul la Survivor România 2022, iar concurenții dau tot ce e mai bun din ei pe traseu, pentru a avansa în competiție. Otilia Bilionera pare să-și fi revenit la ultimele probe ale concursului din Republica Dominicană și este mai determinată ca niciodată să câștige cât mai multe puncte. Cine este fostul Faimos care o susține pe cântăreață.

Mama Otiliei de la Survivor România 2022, atac la adresa lui Emil Rengle

Adriana Brumă, mama Otiliei Bilionera, a intervenit prin convorbire telefonică în cadrul emisiunii La Măruță de la PRO TV, exprimându-și opinia legată de conflictul ce a avut loc între fiica sa și Emil Rengle la Survivor.

Părintele artistei a avut cuvinte dure pentru dansator și pentru Laura Giurcanu, despre care spune că „se cred superiori”. Mama artistei speră ca fiica ei să depășească toate obstacolele ce vor veni în competiție.

„Rengle nici nu a lăsat-o pe Otilia să își expună punctul de vedere. Ea s-a dus la Cătălin să aplaneze situația cu fetele, nu ceea ce zicea Rengle. Am plâns aseară la emisiune. Știu că este puternică și va lupta în continuare, este foarte ambițioasă și sensibilă. A cedat din cauza condițiilor de acolo. E normal să plângi sau să râzi.

Otilia nu este falsă, nici nu se crede superioară. În afară de CRBL și Otilia, nimeni nu s-a gândit la Zmărănescu. Cred că va reuși să se impună. De la Faimoși îmi place Elena Chiriac, e asumată, nu se bagă în bârfe. Nu îmi place de Rengle, mă enervează, el mereu se ia de toată lumea. Nici de Laura nu îmi place, nu îmi place superioritatea ei.

Așa sunt unii acolo, superiori. Dar toți suntem oameni, nimeni nu este superior celuilalt. Prietenul Otiliei o susține și o așteaptă să vină acasă victorioasă. – Adriana Brumă, mama Otiliei Bilionera.

Luptătorul de MMA Cristi Mitrea o susține și el pe Otilia Bilionera, despre care a declarat că este o femeie puternică și ambițioasă.

 „Otilia mi se pare destul de ambițioasă pentru o fată care nu a luat contact cu un astfel de concurs. O atacă ușor înțepăturile colegilor, este foarte sensibilă, chiar dacă vrea să pozeze în așa ceva. Pe Otilia o văd spre finală, o să treacă de răutăți și o să devină mai puternică.”, a spus tatăl fiului Andreei Mantea.

„E de SF ca Emil să vorbească despre falsitate!”

Robert Niță a completat spusele femeii, susținând că Otilia Bilionera este o luptătoare, însă ar avea anumite probleme de sănătate care o împiedică să fie într-o formă fizică de top. Fostul fotbalist l-a atacat pe dansatorul Emil Rengle.

„Otilia este una dintre concurentele care își dorește să reușească. Suferă de o cistită destul de rea, e caracteristică pentru doamne. Cred că a avut-o și Rengle la un moment dat. Mi-au mai trimis prietenii niște linkuri și e de SF ca Emil să vorbească despre falsitate.”, a declarat Robert Niță în emisiunea La Măruță.

Luni, 7 februarie, va avea loc jocul pentru imunitate al săptămânii, ceea ce înseamnă că Războinicii și Faimoșii vor lupta din toate puterile pentru a avea parte de un consiliu liniștit, la sfârșit de ediție. Noi concurente vor veni la Survivor România 2022, în curând.