Cine îi sare în ajutor Marinelei Chelaru, care are o pensie mizeră: ”Toată ziua pândesc în magazine” EXCLUSIV

Cine îi sare în ajutor Marinelei Chelaru, care are o pensie mizeră: ”Toată ziua pândesc în magazine” EXCLUSIV
Cine îi sare în ajutor Marinelei Chelaru, care are o pensie mizeră

Mulți artiști din România se află în pragul disperării, urmare a creșterii alarmante a prețurilor la mâncare. Marinela Chelaru, actrița grupul umoristic ”Vouă”, care beneficiază de o pensie de 1.400 de lei, din care 600 lei o costă medicamentele pentru inimă, se luptă să supraviețuiască, de la o lună la alta: ”Toată ziua pândesc în magazine mâncarea la preț redus!”, ne-a declarat ea, pentru Playtech.ro. Impresionat de drama vedetei, dar și a altor actori, tenorul-fermier Vlad Miriță, care deține ”Moșia Chindiei”, a hotărât ca, de anul viitor, să le doneze pachete cu produse din carne.

Marinela Chelaru, din ”Vouă”: ”Pensionarii mor de foame! Toată ziua pândesc în magazine mâncarea la preț redus”

Printre artiștii aflați la ananghie se numără Jean Paler, cu o pensie de 1.000 de lei, dar și Marinela Chelaru, care primește lunar 1.400 de lei. Dar, lista e lungă. După o viață închinată scenei, actrița din ”Vouă” a ajuns să se hrănească doar cu mâncare la preț redus:

”Am o pensie de 1.400 de lei, din care 600 de lei dau pe medicamente, după operația suferită la inimă. Din ce să trăiești? Pensionarii mor de foame! Toată ziua pândesc în magazine mâncarea la preț redus.

Eu caut pliante cu mâncare la preț redus. Îmi trimit soțul acolo unde aflu că în acea zi se vinde ceva la promoție, am ajuns să mâncăm doar de la reducere, ca să avem bani de lumină și de medicamente”, ne-a declarat Marinela Chelaru, în exclusivitate pentru Playtech.ro.

Tenorul-fermier Vlad Miriță sare în ajutorul artiștilor cu pensii foarte mici: ”Le voi dărui pachete cu produse din carne!”

Impresionat de situația delicată în care se află tot mai mulți artiști pensionari din România, Vlad Miriță intenționează ca, de anul viitor, să le vină în ajutor:

”Voi încerca să îi ajut pe cei care au pensii foarte mici, le voi dărui pachete cu produse din carne, dar voi dona și unui azil de bătrâni”, ne-a declarat Vlad Miriță, care deține o fermă de păsări și de animale, lângă Târgoviște, iar de doi ani vinde carne de porc, pui și curcan.

Și el se confruntă, în această perioadă, cu probleme, urmare a majorării prețurilor la motorină, energie electrică și la furaje. Ca să poată supraviețui, să nu dea faliment, a fost nevoit să crească prețul la carne, la anumite produse:

”Se scumpesc foarte mult furajele, energia electrică, motorina, așa că, pentru a putea continua, ne vedem nevoiți să creștem și noi prețul cu 10-15%, la unele produse din carne. Se apropie Crăciunul, avem deja 7 porci, de peste 100 de kilograme, pe care îi vor cumpăra clienții, unii sunt rezervați din timp.

Un porc de 100 de kilograme ajunge anul acesta la aproape 3.000 de lei. Noroc că i-am hrănit doar cu furaje cumpărate la preț vechi, altfel ar fi ajuns la prețuri mai mari. Toate produsele noastre se vând și online, pe site-ul nostru, Moșia Chindia”.

Vlad Miriță are și vedete, printre clienți

Vlad Miriță are, printre clienți, și artiști care încă își mai permit să cumpere la preț întreg, deși au înregistrat venituri mici, în pandemie:

”Marcel Pavel este clientul principal. El cumpără mereu un porc întreg de Mangalița, de 100 de kilograme, de obicei lua pentru Crăciun, sper să cumpere și în acest an.

Printre cei care-mi bat la ușă pentru carne proaspătă și ouă se mai numără alte soliste care au reprezentat România la Eurovision, este vorba despre Monica Anghel, Luminița Anghel și Nico. Paula Seling a devenit între timp vegană, că și ea ar fi luat tot de la noi”, ne-a mai declarat Vlad Miriță, pentru Playtech.ro.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI