Marinela Chelaru, la un pas de moarte! Ce veste cruntă i-au dat acum medicii

Marinela Chelaru, la un pas de moarte! Ce veste cruntă i-au dat acum medicii
Marinela Chelaru, la un pas de moarte! Ce veste cruntă i-au dat acum medicii

În urmă cu doi ani, Marinela Chelaru a suferit un infarct masiv, iar de atunci viața ei nu a mai fost niciodată la fel. Cu toate că a slăbit 10 kilograme de atunci, aceasta a primit un altimatum de la medici. Mai slăbește ori riscă să sufere un alt infarct care i-ar putea fi fatal.

Clipe grele pentru Marinela Chelaru

Marinela Chelaru face parte din grupul Vouă, iar de-a lungul anilor ne-a făcut să râdem prin rolurile interpretate în comedii, dar și prin umorul de neegalat. În vârstă de 58 de ani, artista a trecut printr- adevărată cumpănă în anul 2018, atunci când a suferit un infarct masiv. Astfel, doar printr-o minune medicii au putut să o salveze, mai ales că aceasta avea și un edem pulmonar grav.

“Inimioara mea a luat-o razna în somn. Nu mai puteam să dorm, să respir, nici măcar să mai stau în picioare. Nu știu de ce, nu m-am supărat cu nimic. Medicii mi-au spus că trebuie să mă operez și m-am speriat rău. Aveam numai filme horror în cap. Când mi s-a spus că există riscuri mari să mor pe masa de operație, mi-am luat la revedere de la familie și prieteni. Credeam că nu mai scap. Operația a durat șase ore și jumătate și le mulțumesc din suflet medicilor, m-am născut a doua oară”, afirma Marilena Chelaru, la puțin timp după operație.

Ce se întâmplă cu actrița

La finele anului trecut, o publicație susținea că actrița s-a stins din viață, iar informația s-a propagat cu o viteză mare în mediul online. După câteva ore în care fanii și-au exprimat regretele, Marinela Chelaru a intrat într-o emisiune, live, spunând că este vie și că nu a pățit nimic. În prezent, îndrăgita actriță își petrece majoritatea timpului acasă, însă pandemia de coronavirus nu i-a făcut deloc bine.

“Are disfuncții ale glandei tiroide, iar această boală îi dă depresii, atacuri de panică. A reușit să dea jos zece kilograme, însă a pus câteva înapoi pe perioada pandemiei. Ia medicamente de inimă cu pumnul și se teme să nu moară. La ultimul control, medicii i-au spus clar că trebuie să mai slăbească pentru că, astfel, riscă oricând un alt infarct fulminant, care chiar i-ar putea cauza moartea”, au precizat surse apropiate actriței pentru Impact.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI