Ce s-a întâmplat cu actriţa Marinela Chelaru. Am aflat unde a dispărut în plină pandemie (exclusiv)

Manuela Chelaru este cunoscută pentru umorul ei și talentul cu care își face meseria. Actrița a trecut prin clipe extrem de dificile în urmă cu trei ani, când a suferit un infarct.

Ce s-a întâmplat cu actriţa Marinela Chelaru

Actrița din grupul Vouă a vorbit cu reporterii impact.ro despre viața ei din pandemie. Vedeta se află în categoria persoanelor cu risc, așa că a preferat să stea în casă în toată această perioadă.

Ea a participat recent la Chefi la Cuțite, acolo unde le-a făcut o surpriză celor trei jurați. Totul a fost în siguranță, pentru că atât participanții, cât și staff-ul emisiunii au fost testați în permanență. Actrița este mare fană a emisiunii, așa că a profitat de faptul că a stat doar în casă

 “Nu m-am dus nicăieri, tocmai ca să nu am probleme, îmi este frică pe pandemia asta, numai la spital să nu ajungi. Doar când mai apare vreo excepție, o filmare, mă duc mai departe de colțul blocului.

Stau în casă, de un an și ceva, pentru a nu avea probleme de sănătate. Nu mai am nici puterea aia ca în tinerețe cum mai mergeam eu cu băieții de la “Vouă” peste tot. Ajungi să stai cuminte, la cuibar, nu credeam că este atât de greu.

De Paște, am stat cu soțul meu în casă, singuri, am gătit și cam atât. Așa e la bătrânețe”, a spus Marinela Chelaru pentru impact.ro.

Marinela Chelaru a fost la un pas de moarte

Ea a povestit despre cumpăna prin care a trecut când a suferit un infarct. A crezut că moare, iar informația că a murit chiar a fost propagată în presă, lucru care a supărat-o foarte tare pe artistă.

“Erau șanse mari să dau colțul. Cred că am avut inimioara chiar puternică, dacă a rezistat atâta. Un băiat de la Urgențe mi-a spus să respir, că altfel mă pierd. Când au scris de mine că am murit m-am amărât foarte tare.

M-am închinat și eu și am zis că nu-i adevărat. De-abia așteptam să ies din spital. Inimioara mea a luat-o razna în somn. Nu mai puteam să dorm, să respir, nici măcar să mai stau în picioare. Nu știu de ce, nu m-am supărat cu nimic. Medicii mi-au spus că trebuie să mă operez și m-am speriat rău. Aveam numai filme horror în cap.

Când mi s-a spus că există riscuri mari să mor pe masa de operație, mi-am luat la revedere de la familie și prieteni. Credeam că nu mai scap. Operația a durat șase ore și jumătate și le mulțumesc din suflet medicilor, m-am născut a doua oară”, a mai declarat actrița.