Cine i-a prevestit succesul Andrei de la Românii au Talent: ”Un vis împlinit. M-au luat în braţe, m-au pupat”

Cine i-a prevestit succesul Andrei de la Românii au Talent: ”Un vis împlinit. M-au luat în braţe, m-au pupat”
Andra, impresionata de talentul unui concurent de la Romanii au Talent

Orice copil, atunci când este mic, visează ca într-o zi să își cunoască idolii. Faimoasa Andra nu a făcut, nici ea, excepție de la această regulă. Cu toții știm că jurata de la Românii au Talent este considerată una dintre cele mai mari voci ale țării noastre, având o carieră extraordinară în spate. Cine a descoperit-o pe Andra, la Cerbul de Aur.

Cine i-a prevestit succesul Andrei de la Românii au Talent

Andra cântă de la vârsta de cinci ani și mărturisește că tot ce și-a dorit, de când era mică, a fost să devină cântăreață, vis care i s-a îndeplinit cu vârf și îndesat.

Când au cinci minute pauză de respiro, jurații celui mai popular show de talente de la PRO TV găsesc cum să-și ocupe timpul. Andra și Andi Moisescu au început să fredoneze, împreună, melodia Killing Me Softly, despre care artista a spus că este una dintre primele melodii pe care a învățat să le interpreteze, încă de când avea doar câțiva anișori.

Andra i-a mărturisit colegului său de la masa juriului că, acum foarte mulți ani, la Cerbul de Aur a fost descoperită de celebra trupă Boys II Men. Cântăreții trupei au auzit-o cântând o melodie de-a artistei Mariah Carey, felicitând-o pe micuța artistă de atunci pentru talentul său extraordinar, prevestindu-i succesul care avea să vină.

„Asta a fost printre primele piese pe care le-am cântat. Era Cerbul de Aur, iar în fiecare an la Cerbul de Aur erau invitați. Câteodată nimereai să vină invitații ăia mari. Boys II Men, de exemplu, au venit la Nopțile Albe de la ARO și am cântat ceva de la Mariah Carey. Mamă, pe hol repetam și în spatele meu erau cei de la Boys II Men.

Au venit, m-au pupat: măi, fetiță, câți ani ai, cum de cânți tu așa? Eu îi ascultam pe ei, mi s-a părut un vis. Când vreodată, în viața asta, aveam eu șansa ca eu să cânt și ei să fie în spatele meu? A fost foarte tare.”, a declarat Andra la Românii au Talent.

Andra, șocată de vocea unui copil de 12 ani de la Românii au Talent

Andra a fost profund impresionată de talentul incredibil al unui concurent de la Românii au Talent. David Dincă vine din Galați și are 12 ani. Deși nu a studiat cursurile unei școli de muzică, băiatul susține că are har de la Dumnezeu, iar vocea care i-a fost dăruită este un dar divin pe care îl va prețui mereu. Chiar dacă par a fi cuvinte foarte grele, venind din glasul unui copil, David crede că misiunea lui este aceea de a-l sluji pe Dumnezeu:

„Mi-au dat lacrimile, mi s-a făcut pielea de găină. Clar ți se potrivesc aceste melodii, pentru că ai o tehnică vocală extraordinară, ai o sensibilitate aparte. Nu știu cine te-a învățat, e clar că e de la Dumnezeu.”, a declarat Andra, uimită de talentul copilului de la Românii au Talent.

„Muzica vine de acolo de sus și s-a întâlnit cu tine, care ai înteles-o și poți să o redai foarte bine.”, a completat Florin Călinescu, vizibil emoționat de vocea micuțului David Dincă de la Românii au Talent.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI