Jurații de la Românii au Talent, uluiți total de mentalistul Simion Ştefan: “Nu există aşa ceva” VIDEO

Jurații de la Românii au Talent, uluiți total de mentalistul Simion Ştefan: “Nu există aşa ceva” VIDEO
Jurații de la Românii au Talent, uluiți total de mentalistul Simion Ştefan “Nu există aşa ceva”

Mentalistul Simion Ștefan s-a întors la Românii au Talent pentru a se juca, puțin, cu mințile juraților și a lui Pavel Bartoș. Ce număr incredibil a săvârșit concurentul pe scenă și cum a rămas Alexandra Dinu fără cuvinte, cu lacrimile în ochi.

Jurații de la Românii au Talent, uluiți total de mentalistul Simion Ştefan

A venit, și-a prezentat numărul și i-a câștigat pe jurați. Mentalistul Simion Ștefan s-a întors la Romînii au Talent și i-a lăsat, din nou, mască pe Andra, Smiley, Florin Călinescu și Alexandra Dinu cu numărul său impresionant. Sezonul trecut, celebrul mentalist l-a blocat pe Pavel Bartoș, atunci când a ghicit numele fiicei sale Ștefania, citindu-i gândurile simpaticului prezentator, lucru care a ridicat întreaga sală în picioare.

Mă numesc Simion Ștefan. Sunt cel care intră în mintea oamenilor. Mulți spun că sunt mentalist, dar eu sunt doar un om care vrea să facă să zâmbești sincer. Undeva, cineva a creat ceva pentru un grup de copii. Din acel grup făceam și eu parte. Nu m-a fascinat trucul sau efectul în sine, ci m-a fascinat reacția celor din jur.

Orice vârstă ai avea, în momentul în care se întâmplă ceva cu care nu ești obișnuit în fiecare zi se instalează acel efect WOW. Asta caut, acel moment. Doar prin acest lucru pot întoarce pe cineva în trecut, în momentele copilăriei. Există magie? Da, atâta timp cât vrei să crezi în ea.

Alexandra Dinu, cu lacrimi în ochi gândindu-se la mama sa

Jurații de la Românii au Talent au fost uluiți total de mentalistul Simion Ştefan. Acesta nu a dezamăgit, nici de data aceasta, așteptările celor patru membri de la masa juriului. Mentalistul a pus în scenă un moment senzațional, care le-a dat fiori lui Smiley și Alexandrei Dinu.

Concurentul a ghicit piesa pe care Andra și Smiley o fredonau în gând. Nici Alexandra Dinu nu a scăpat de magia mentalistului, care a numit, cu curaj, persoana la care frumoasa actriță s-a gândit pe tot parcursul actului artistic: mama.

Ștefan Simion: Ceea ce am făcut aici este pentru toate mamele din lume, în special pentru mama mea.

Smiley: Pleacă, bă, de aici, nu se poate așa ceva. E extraordinar, mă. Eu sunt șocat de ce s-a întâmplat în seara asta, sunt multe lucruri care te lasă cu gura căscată. Foarte bine construit numărul, din toate punctele de vedere. Felicitări, senzațional.

Andra: E foarte frumos. Ce-mi place la tine este că, de fiecare dată, îi faci pe oameni să-și aducă aminte de oamenii dragi din viața lor și pentru asta ai toată aprecierea mea.

Alexandra Dinu: Mi-ai oferit un spectacol foarte frumos. Mă gândeam că oamenii vin pentru tine și urmăresc mai puțin logica evenimentelor. Atenția e pe tine și ai reușit să ne duci în povestea ta și să ne convingi.

Florin Călinescu: N-am ce să comentez, răspunsul meu este DA.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI