Cine vine în locul lui Cătălin Moroșanu la Survivor. Ce surpriză: un nou fotbalist apare în competiție

Cine vine în locul lui Cătălin Moroșanu la Survivor. Ce surpriză: un nou fotbalist apare în competiție
Cine vine in locul lui Catalin Morosanu la Survivor

Surpriză uriașă pentru fanii Survivor România. Un nou fotbalist se alătură echipei Faimoșilor, după eliminarea lui Cătălin Moroșanu din competiție. Cine este celebrul sportiv care va intra în locul lui Moro. Este fotbalist precum Sebastian Chitoșcă și Sorin de la Războinici. 

Cine vine în locul lui Cătălin Moroșanu la Survivor

Joi, 15 aprilie, la Survivor România a avut loc cel mai emoționant Consiliu din istoria emisiunii. Cătălin Moroșanu și-a luat rămas bun de la colegii săi Faimoși dar și de la Războinici, înainte de a fi eliminat din competiția care se desfășoară în Republica Dominicană. Din cauza problemelor de sănătate și a accidentării grave suferite pe teren, medicii l-au sfătuit pe marele campion al României să se retragă din cursă.

„Acest concurs pentru mine a înseamnat multe chestii. Nu mi-am imaginat că pot să gândesc așa negativ față de colegii mei, că pot să-i urăsc, că îmi doresc să piardă unele probe doar pentru că nu aveam sentimente bune față de ei. Țin minte că pe 16 februarie săpam cu mâinile goale wc-ul ăla și nu am realizat că a fost ziua fiicei mele.

Din punct de vedere psihic trăim într-o altă lume. Într-un matrix. Sunt multe lucruri importante, atunci realizăm cât de egoiști suntem. Uităm de familia noastră, de prietenii noștri, sunt multe lucruri care nu ne fac cinste. Dar trebuie să învățăm să apreciem ce avem în viața noastră, pentru că toți o săieșim și o să ne gândim ce am făcut aici.

Poate o să fim mândri sau poate nu, trebuie să fim exact cum am intrat. Aici în Survivor ne dăm măștile jos și iese răul din noi. A fost o onoare să lucrez cu voi, Faimoși.”, a fost mesajul emoționant al lui Cătălin Moroșanu de la Consiliul de urgență.

Cine este Ștefan Ciuculescu, noul Faimos de la Survivor România

Cine vine în locul lui Cătălin Moroșanu la Survivor. Surpriza uriașă sosește abia acum. Am aflat cine este concurentul care îl va înlocui pe Cătălin Moroșanu la Survivor. Nici nu a plecat luptătorul bine că se știe deja cine va ocupa locul lăsat gol de Moro în echipa Faimoșilor.

Este vorba despre fotbalistul Ștefan Ciuculescu, portarul de la FC Rapid București. Sportivul are 27 de ani și abia așteaptă să joace pentru echipa Faimoșilor la Survivor România.

Conform siteului oficial al echipei FC Rapid București, portarul formațiunii bucureștene va intra în lupta pentru supraviețuire din jungla dominicană, în proporție de 99%, după ce Cătălin Moroșanu s-a retras din cauza unor probleme de sănătate

„Ștefan Ciuculescu unul dintre portarii pe care FC Rapid 1923 II i-a avut în acest sezon și care s-a aflat în conflict deschis cu conducerea clubului a luat o decizie neașteptată. 1923.ro a aflat că acesta se va alătura emisiunii Survivor unde îl va înlocui în proporție de 99 la sută pe Cătălin Moroșanu care s-a accidentat. Ei, așa da! Suntem convinși că Ciucu va avea un succes nebun la acest show de nișă. Mult succes!”, a fost mesajul transmis de către oficialii clubului.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI