Costi Ioniță a mărturisit ce are de gând să facă la Survivor România 2021. Ce colegi norocoși are

Costi Ioniță a mărturisit ce are de gând să facă la Survivor România 2021. Ce colegi norocoși are
Costi Ionita a plecat in Republica Dominicana

Costi Ioniță a mărturisit ce are de gând să facă la emisiunea Survivor România 2021. Ce colegi norocoși are compozitorul, citiți în articolul de mai jos.

Costi Ioniță a plecat în Republica Dominicană pentru a participa la Survivor România. De ce crede el că ar putea câștiga show-ul TV

Costi Ioniță a dezvăluit ce va face la emisiunea Survivor România 2021. Costi Ioniță va fi unul dintre cei 12 Faimoși de la “Survivor România„, reality-ul care va debuta sâmbătă, la ora 20:00, la Kanal D. Solistul interpret a plecat deja în Republica Dominicană cu convingerea că stilul de viață vegan i-ar putea fi un aliat de nădejde în competiție.

Ajunse deja în Republica Dominicană, cele două echipe, Războinicii și Faimoșii, vor avea parte de cea mai dificilă și intensă experiență a vieții lor, lipsa confortului cu care erau obișnuiți, dar și a mâncării, pe care vor fi nevoiți să și-o procure singuri, în junglă.

Costi Ioniță a plecat în Republica Dominicană cu toată încrederea

Astfel, faimosul Costi Ioniță a mărturisit, înainte de a se îmbarca în aeronava către Republica Dominicană, că este un vegan convins și că această opțiune de stil de viață ar putea să îi fie de folos în competiția TV.

De asemenea, acesta a mărturisit că, în eventualitatea în care va fi nevoit să pescuiască pentru a supraviețui, ar apela la troc cu coechipierii săi. Ambiția de a se dedica stilului de viață, fără a eșua în fața dorințelor și nevoii primare de hrană, este mai presus de orice pentru compozitorul și interpretul Costi Ioniță.

Ce va face Costi Ioniță pentru a supraviețui în Republica Dominicană

Sunt vegan. Dacă aș prinde un peste, aș face troc, l-aș da la schimb, pe o nucă de cocos”, a spus Costi Ioniță. De-acum faimosul Costi Ioniță a povestit că stilul de viață vegan a inspirat-o și pe mama sa, aceasta fiind de acord cu convingerile lui alimentare. “Mama are 77 de ani, și ea este vegană (…) Și-a prelungit viața renunțând la carne. Mortăciunile aduc în tine moarte.

Ea a înțeles acest lucru, mulți oameni nu înțeleg asta. Merg pe alte principii, strict chimice. Omul nu trebuie să se hrănească doar cu mâncare, pentru ale trupului, ci și pentru ale sufletului”, a spus Costi Ioniță.

Cine mai face parte din echipa Faimoșilor

De asemenea, echipa Faimosilor este formată din Costi Ioniță, Cătălin Moroșanu, Cosmin Stanciu, Alexandra Stan, Amna, Roxana Nemeș, Culita Sterp, Zannidache, Elena Marin, Jador, Majda și Simona Hapciuc.

Cine face parte din echipa Războinicilor

Aceștia se vor afla în permanentă competiție cu războinicii Marilena Cuciurean, Giorgiana-Elena Lupu, Roxana Georgiana Ghiță, Maria Hîngu, Melina Dumitru, Andreea Mosneagu, Alin Salajean, Albert Oprea, Sorin Pușcașu, Lucian Barbu, Mariano Starlin Belen Medina și Musty Cămară.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI