Survivor România sezonul 2. Cine sunt Faimoșii care participă în concurs. Surpriză colosală: cine a intrat în concurs

Survivor România sezonul 2. Cine sunt Faimoșii care participă în concurs. Surpriză colosală: cine a intrat în concurs
Începe Survivor România sezonul 2! Primii Faimoși care s-au aruncat în luptă

O destinație exotică ascunde o misiune infernală. După primul război, mulți viteji s-au arătat, dar acum, când producătorii au chemat din nou curajoși la casting, pare că ceva sau cineva i-a legat de mâini și de picioare. Numai bine, astfel selecția va fi mai ușoară, iar în componența echipelor reality-ului revoluționar vor fi numai oameni unul și unul. De altfel, producătorii au și anunțat câțiva dintre ei, de la Faimoși, pentru a prinde în mreje publicul.

Începe Survivor România sezonul 2

Cântăreț, compozitor și producător muzical de succes, Costi Ioniță este unul dintre cei trei primi Faimoși care au acceptat provocarea ”Survivor România” sezonul 2.

„Îmi place să descopăr la mine însumi diverse calități și defecte pe care le am în situații limită. Îmi plac provocările foarte mult și, dacă nu am făcut armata, m-am gândit că e momentul! va fi un prilej pentru a mă decoperi în situații neobișnuite, în condiții de trăi dificile, cu mâncare foarte puțină sau inexistentă, pentru care trebuie să lupt”, a declarat acesta.

Cătălin Moroșanu, nume greu în sfera sportului românesc, va ajunge și el în Republica Dominicană pentru a dovedi că nimic nu îi stă în cale și că merită titlul de ”Supraviețuitor”.

„Pentru mine este o provocare uriașă să particip la acest reality show, pe care îl văd că pe o competiție adevărată. Mi-aș dori să fac performanță acolo, dar și să slăbesc. În acest concurs mă văd mare la propriu, nu la figurat, am 114 kilograme. Mie mereu mi-au plăcut provocările, am concurat la foarte multe reality show-uri puternice, și din palmarestul meu lipsea ”, a declarat luptătorul.

Ce vedete participă la Survivor România sezonul 2

O prezență atletică în acest show este Cosmin Stanciu, care, la vârsta de 33 de ani, deține mai multe medalii în competiții internaționale de karate. Este multiplu campion național, câștigătorul a două titluri de campion balcanic WUKF, a șapte titluri de campion european WUKF și a 6 titluri de campion mondial WUKF.

„Survivor România este cea mai mare provocare din viața mea și cred că voi face față acestei competiții datorită caracterului meu puternic și pregătirii mele fizice”, a spus Cosmin Stanciu.

„Situațiile limită mă vor provoca și e o ocazie specială să stau fără telefon. Va fi ca un experiment social și vreau să văd dacă sunt în stare să mă descurc fără nicio resursă”, a mărturisit și Alexandra Stan.

O altă vedetă care își dorește să își testeze limitele în Republica Dominicană este celebrul Jador, de la Puterea Dragostei:

“Mi-am dorit sa intru in competitia pentru ca vreau sa ma redescopar, sa-mi pun gandurile in ordine, sa imi dau seama care sunt oamenii pe care ii iubesc si care ma iubesc. Sunt convins ca voi vedea viata cu alti ochi cand ma voi intoarce, pentru ca noi, oamenii, in general, nu punem pret pe ceea ce ne-a dat Dumnezeu. Sper ca Dumnezeu sa imi ofere acolo sprijin fizic si psihic. Va fi ca un post pentru mine aceasta experienta”, a spus Jador.

“Intotdeauna m-am gandit ca totul se intampla cu un scop in viata, iar acum simt ca scopul meu e sa dau tot ce e mai bun. Sunt o fire puternica si consider ca o sa-mi depasesc limitele si o sa descopar foarte multe lucruri. Imi place sa lucrez in echipa si simt ca o sa luptam impreuna ( n.r. – referire la echipa Faimosilor) sa fie bine. Sper din suflet ca emotia ca pe care o simt sa ajunga la inimile celor ce ne vor urmari”, spune Majda Aboulumosha.

“Sa fiu o supraviețuitoare, nu a fost niciodata o opțiune pentru mine, ci o obligație de a ma ridica singura din toate mizeriile in care am fost lasata. De la a dormi pe strazi și a sta nemancata cu zilele, pana la a-mi forma acest caracter care a dus la a fi o mama minunata si o sportiva complexa. Am reușit sa le fac pe toate, iar participarea la este un test final, prin care voi aduce rezistența mea fizica si psihica la cel mai inalt nivel pentru a-mi dovedi in primul rand mie ca eu pot orice”, spune Simona Hapciuc.

Survivor România sezonul 2 – concurenții de la Faimoșii

 • Costi Ioniță
 • Cătălin Moroșanu
 • Cosmin Stanciu
 • Jador
 • Majda Aboulumosha
 • Simona Hapciuc
 • Culiță Sterp
 • Ana Porgras
 • Zannidache Edmond
 • Alexandra Stan
 • Amna
 • Roxana Nemeș

Despre Survivor

Survivor este un adevărat experiment social, produs de Acun Medya, care pune la încercare concurenții, vedete și personalități încă necunoscute publicului larg. Ei sunt nevoiți să își construiască singuri adăpost și să își procure mâncare.

Primul sezon al show-ului a înregistrat un succes uriaș și și-a inspirat publicul prin valori precum camaraderia și dorința de depășire a limitelor. Toți cei curajoși care își doresc să trăiască această experiență sunt încă așteptați la casting.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI