Abandon la Survivor România. Fosta sportivă a renunțat, cine o înlocuiește

Abandon la Survivor România. Fosta sportivă a renunțat, cine o înlocuiește
Cine o înlocuiește pe fosta sportivă

Chiar înainte de plecarea în Republica Dominicană, în echipa Faimoșilor a avut loc o schimbare neașteptată. Ana Porgras a fost înlocuită de Elena Marin la Survivor România.

Abandon la Survivor România. Fosta sportivă a renunțat

Înainte de a pleca în Dominicană, echipa Faimoșilor a suferit o modificare. Elena Marin a înlocuit-o pe Ana Porgras. Din nefericire, fosta gimnastă nu a mai putut participa la concurs din pricina unor probleme medicale.

Noua concurentă de la Survivor va încerca să dea tot ce este mai bun pentru a demonstra tuturor cât de puternică este. Dansatoarea Andreei Bălan, Elena Marin a acceptat provocarea de a participa la concurs. Ea este vedeta care se va alătura Faimoșilor în sezonul al doilea al emisiunii Survivor România.

Elena Marin, noua concurentă de la Survivor România

Elena Marin este dorește să demonstreze că poate face față oricărei încercări din viața sa. Noua concurentă de la Survivor România este dansatoarea Andreei Bălan și fosta asistentă a lui Mihai Morar de la emisiunea ”Răi da` buni”.

În vârstă de 33 de ani, frumoasa concurentă din echipa Faimoșilor are o înălțime de 1,68 metri și o greutate de 50 de kilograme. Elena Marin, pe lângă faptul că este pasionată dans, a mai cochetat și cu actoria. Vedeta a avut roluri în seriale precum ”Secretul Mariei’, ”Burlacii’ sau ”Spitalul de Urgență”, potrivit VIVA!.

Alexandra Stan, hotărâtă să câștige Survivor România

Alexandra Stan face parte din echipa Faimoșilor la Survivor România și se pare că este foarte hotărâtă să-și depășească toate limitele pentru a ajunge cât mai sus în competiție și, chiar, pentru a câștiga. Cântăreața a apelat la Cristina Nedelcu, una dintre vedetele Exatlon, care a ajutat-o să se pregătească pentru provocările din Republica Dominicană

”Voi merge acolo din mai multe motive. În primul rând, deși știu că sună a clișeu, chiar dacă nu este pentru mine, vreau să îmi arăt mie că mă pot depăși. Vreau să îmi arată că sunt o persoană puternică și care, nu din întâmplare, a reușit să treacă prin tot felul de încercări, care mai de care mai grele, de-a lungul timpului. Și, la o adică, simt că sunt pregătită, că dacă voi face foamea, voi rezista” a spus artista pentru wowbiz.ro.

Frumoasa artistă a intrat în competiție alături de Jador, Majda Aboulumosha, Simona Hapciuc, Costi Ioniță, Cătălin Moroșanu, Cosmin Stanciu, Amna, Roxana Nemeș, Culiță Sterp, Zannidache și Elena Marin. Ei sunt Faimoșii care vor lupta pe traseele din Republica Dominicană în cel de-al doilea sezon al show-ului.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI