24 sept. 2024 | 17:53

Cine este românul care a câștigat 2,38 milioane de euro la Joker. Cum a ales numerele norocoase

Social
Cine este românul care a câștigat 2,38 milioane de euro la Joker. Cum a ales numerele norocoase
„Joc de aproape 50 de ani”

Loteria Română, ca de fiecare dată, a reușit să facă un alt român fericit. Acesta a fost cel care avea să câștige premiul cel mare la Joker. Ulterior s-a aflat cine este românul care a câștigat 2,38 milioane de euro la Joker, precum și cum a ales numerele norocoase.

Loteria Română a reușit să facă un alt român fericit

Ca în fiecare săptămână, inclusiv săptămâna trecut românii au jucat bilete la loto, la toate tragerile la sorți puse la dispoziție de compania Loteria Română.

La ediția din 15 septembrie, la Joker, compania pusese în joc la categoria I-a un premiu total, în valoare de 2,38 milioane de euro.

Deși au fost mulți cei care și-au încercat norocul, sperând la premiu, se pare că doar un singur român a avut parte de numerele câștigătoare.

S-a aflat cine este românul care a câștigat 2,38 milioane de euro la Joker

Conform comunicatului emis de Loteria Română, la această tragere a fost cel de-al doilea, cel mai mare câștig pus în joc la categoria I-a, din acest an. După tragere s-a aflat și cine este românul care a câștigat 2,38 milioane de euro la Joker.

Este vorba de un pensionar acre declara ulterior că „Joc de aproape 50 de ani”, prezentându-se în cursul acestei zile pentru a-și ridica premiul. De altfel, așa cum precizam anterior, Loteria Română a emis un comunicat:

„În cursul zilei de astăzi, 24 septembrie, s-a prezentat la sediul central al Loteriei Romane câştigătorul premiului de categoria I, în valoare de 11.845.622,10 lei (2,38 milioane de euro), obţinut la tragerea Joker din data de 15.09.2024.

Acesta este al doilea câştig de categoria I obţinut în acest an la Joker. Biletul norocos a fost jucat la agenţia 23007 din Giurgiu şi a fost completat cu două variante simple la Joker. Câştigătorul este pensionar şi participa de aproape 50 de ani la toate jocurile loto, însă jocul preferat este Joker. Ne-a declarat că numerele alese nu au semnificaţie personală, că nu joacă niciodată aceleaşi numere şi că va juca în continuare la fel ca şi până acum.

A aflat că este marele câştigător chiar în ziua tragerilor, când a verificat biletul. Câştigătorul nu a dorit să-şi facă publică identitatea.”, anunță Loteria Română.

La ultima extragere Joker, au fost puse în joc peste 190.000 de lei

În cursul serii de duminică, 22 septembrie, a avut loc ultima extragere la Loto, inclusiv la Joker.

Din datele furnizate de Loteria Română, pentru ziua de duminică au fost puse la bătaie câștiguri în valoare de 195.588,21 de lei, cu un report total, în valoare de 679.842,67 lei.

Numerele extrase duminică au fost, după cum urmează: 15, 6, 27, 29, 28, și 17, cu un fond total de câștiguri în valoare de 1.629.661,58 lei.

Digisport.ro
Decizia luată de FRF în cazul lui Dorinel Munteanu, care a oferit imagini cum rar se văd, la Oțelul - Dinamo
Stirile PROTV
Sinistrații din Galați, afectați de inundații, au primit donații de la unii români: șosete uzate și lenjerie intimă purtată
PlaySport
INCREDIBIL! Cum arată nevasta mult mai tânără a lui Boris Becker! Cei doi s-au căsătorit în Portofino. Femeia e fiica unui lider politic și câștigă milioane anual
Ego.ro
Imaginile au devenit virale! Maria Băsescu, în tinerețe! Aparițiile i-au lăsat pe toți fără cuvinte FOTO
ProActual
Suma pe care o primesc Mane Voicu și Ioana State pentru participarea la Asia Express 2024. Antena 1 le umple conturile
EVZ.ro
Cum sunt înșelați românii. Plătesc mai mult pentru produse false
Spynews.ro
Ion și Raluca Șaulescu de la Mireasa, sezonul 4, la un pas de divorț? „Suntem două pietre tari...”. Ce se întâmplă în căsnicia foștilor concurenți
PRO TV
Ce i-a făcut P Diddy lui Justin Bieber când acesta era minor. Fanii, șocați: ”Nimeni nu l-a protejat. Nici măcar propria familie”
Adevarul
O creatură nemuritoare poate produce o formă contagioasă de cancer. Fenomenul bizar, urmărit de cercetători
BZI.ro
Carmen Brumă arată senzațional la 47 de ani! Vedeta a dezvăluit ce o ajută să se mențină în formă
Sport.ro
FOTO Cea mai atrăgătoare hocheistă a revenit la prima pasiune. Ședința foto cu care și-a pus fanii pe jar
Viva.ro
De nerecunoscut! Cum arată Nicoleta Luciu nemachiată la 44 de ani, după ce s-a retras din lumina reflectoarelor. Fanii au dat zoom
Parteneri
Doliu în familia regală. Regele Charles, devastat de durere
Redactia.ro
Cum face față Iulia, soția lui Christian Sabbagh, tuturor provocărilor cu un copil cu autism. Cât de mult a progresat fiul ei după transplantul cu celule stem: „Rezultatele sunt..”
Click.ro
Ce fac BĂRBAȚII cu ANTONIA la Velea la studio: „Genera BANI”! Nimeni n-a avut CURAJ să spună până azi
Vocea.biz
Scandalul amoros care zguduie campania electorală. SĂRUTUL care aruncă totul în aer / FOTO
Unica.ro
Pensionarii riscă să piardă sumele primite în plus la recalculare. Milioane de decizii, reanalizate
EVZ.ro
Yamato Zaharia i-a făcut cadou lui Ovidiu Neveu un... cosciug! Regina Întunericului i-a fost complice: ”Îi arăt unde o să doarmă”
Spynews
Cutremur în cazul Caracal. Ce s-a descoperit acum în casa lui Gheorghe Dincă
Capital.ro
De ce relațiile lui Jennifer Lopez nu rezistă. Fostul soț al artistei a făcut declarații controversate: „Am avut inima zdrobită”
Avantaje
VLADIMIR PUTIN, invitație pentru ROMÂNIA! Nimeni nu se aștepta la anunțul de la KREMLIN
Mediaflux
Ion și Raluca Șaulescu de la Mireasa, sezonul 4, la un pas de divorț? „Suntem două pietre tari...”. Ce se întâmplă în căsnicia foștilor concurenți
Spynews.ro
Zodii ale căror vieți se îmbunătățesc semnificativ înainte de sfârșitul lunii septembrie 2024. Succesul bate la ușa lor
Realitatea.net
Cu cât se vinde o garsonieră din București, situată într-un beci. Are un singur geam pentru aerisire, dar prețul e uriaș
Antena 1
Cine a inventat CNP-ul și CE ASCUNDE ultima CIFRA a CNP-ului? Dacă ai 3 sau 8 însemană că...
Shtiu.ro