Loteria Română a făcut anunțul trist. Cine mai are voie să intre în sediile lor

Loteria Română a făcut anunțul trist. Cine mai are voie să intre în sediile lor
Ce români nu mai pot intra în sediile Loteriei Române

Românii care își doresc să participe la jocurile Loteriei Române se confruntă cu un anunț trist. De acum încolo, nu toate persoanele o să mai poată intra în sedii pentru a juca la loto, așa că este important ca toată lumea să afle despre schimbări.

Anunțul făcut de Loteria Română. Ce persoane nu au voie să intre în sedii

Jucătorii la Loto au avut parte de o surpriză neplăcută în weekend, după ce Capitala a depășit pragul de 3/1000. Mulți nu au putut să intre în sedii pentru a încerca să își testeze norocul, accesul în clădiri fiind interzis pentru persoanele care nu s-au vaccinat împotriva Covid-19.

Angajații Loteriei Române le solicită clienților să își declare identitatea, dar și scanează codul QR prezent pe certificatul verde. Românii care își doresc să joace la loto trebuie să prezinte un test negativ pentru Covid-19 sau dovada vaccinării împotriva virusului.

Sediile Loteriei Române nu sunt singurele locuri în care românii trebuie să prezinte certificatul verde pentru a avea acces. Același lucru este valabil și pentru zona de mâncare din mall-uri, dar și pentru restaurante.

Ce campanie a desfășurat Loteria Română. Mulți români au primit sume impresionte de bani

Loteria Română a venit în sprijinirea campaniei de vaccinare împotriva Covid-19, lansând programul ‘Te vaccinezi și câștigi’. Cei care s-au imunizat împotriva virusului au putut să își rotunjească veniturile cu unele câștiguri suplimentare ce ajungeau la o valoare totală de 100.000 de lei.

Mai exact, jucătorii la loto au putut să câștige bani prin tragerea la sorți organizată în cadrul campaniei ‘Te vaccinezi și câștigi’. Cei care au achiziționat un bilet de la Loteria Română pentru jocurile Loto/49, Joker și Loto 5/40 au primit un talon gratuit pentru a putea primi sume mari de bani.

Apoi, taloanele au fost introduse în urne speciale pentru a se realiza tragerea la sorți în direct. Cei care au jucat la loto în luna iunie 2021 au avut la dispoziție 5 premii în valoare de 10.000 de lei și un premiu în valoare de 50.000 de lei prin această campanie destinată românilor vaccinați.

„Vaccinarea este singura solutie să grăbim sfârșitul acestei pandemii care a schimbat viața multor români și șansa de a reveni la o viață normală.

Sunt încrezător, la fel ca mulți dintre semenii noștri, că numai dacă suntem sănătoși putem să ne bucurăm de viață și să răspundem provocarilor care ni se oferă.”, a transmis Sebastian-Iacob Moga, Director General al Loteriei Române, pe site-ul oficial.

 

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI