Cine este Remi Martin, al treilea Golden Buzz la Românii au Talent. Florin Călinescu aproape a plâns de emoție

Cine este Remi Martin, al treilea Golden Buzz la Românii au Talent. Florin Călinescu aproape a plâns de emoție
Remi Martin, la Românii au Talent

Tânărul care a luat Golden Buzz la Românii au Talent a venit din Germania și i-a ridicat în picioare pe toți cei din juriu, lăsându-i efectiv fără cuvinte cu numărul lui.

Juriul a rămas fără cuvinte

Remi Martin este un acrobat din Germania, care are și origini franceze. Concurentul a făcut un număr spectaculos la Românii au Talent, care l-a dus direct in finală. Smiley și Pavel Bartoș i-au dat Golden Buzz.

”Mă numesc Remi Martin. Am 35 de ani și sunt pe jumătate francez, jumătate german. După ce am terminat școala, am vrut să devin actor, dar am ajuns artist de circ. M-am uitat la foarte multe spectacole Cirque du Soleil, la televizor. Am fost mereu atras de lumea circului. Cred că este o lume minunată, unde sunt posibile multe lucruri.”, a spus Remi.

Acrobatul nu este un novice, el este un adevărat profesionist și a performat chiar și în fața Reginei Marii Britanii.

Am avut șansa să fiu în spectacol în fața reginei Elisabeta și evident a fost un moment foarte important, să fiu invitat de regină. Este un moment special în viața fiecăruia, se întâmplă o singură dată în viață. Cel mai mare vis al meu este să fac spectacole și mai mari, care să îmbine teatrul cu circul, în muzica vieții. Fac acrobații la bara chinezească, care este o bară verticală de 6 metri, la care fac acrobații de forță și dinamică”, a spus acrobatul în prezentarea sa.

Smiley și Pavel Bartoș i-ai dat Golden Buzz

Smiley și Pavel Bartoș l-au trimis pe acrobat direct in finală. Ei au apăsat butonul auriu, fiind extrem de impresionati de prestația concurentului.

”Pentru mine bucuria este că am duc numărul direct în semifinală și că îl mai vedem o dată”, a mărturisit Smiley.

”Omul a fost incredibil, făcea totul cu atâta ușurință cu o expresivitate incredibilă”, a spus Pavel Bartoș.

”Efectele de scenă excepționale, propunerea scenografică excepțională, dar nu au fost nici pe departe față de măiestria ta atletică. Baloanele au zis, băi e prea bun. Nu am văzut povestea cu baloanele, am văzut cât de bun ești tu. Eu prima dată am crezut că ești susținut de vreo pârghie când am văzut că stai paralel cu solul, incredibil”, a spus Florin Călinescu.

Cuvintele de lauda ale juriului la adresa concurentului au fost la superlativ, cu toții au fost extrem de plăcut impresionați de ceea ce au văzut pe scenă.

Remi mi se pare o poezie de om de suflet. Am văzut numărul cu emoții. L-am privit pe Remi ca pe un om la care nu aș putea vreodată să ajung pentru că e atât de sus, încât noi putem doar să fim cu picioarele pe pământ și să visăm la înălțimea la care el a ajuns. Remi este un fenomen”, a spus Andra.

În anul 2018, Remi Martin a obținut un Golden Buzz și la ”Francezii au Talent”

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI