Sfatul prețios dat de Pavel Bartoș lui Smiley și Ginei Pistol. Trebuie să țină cont de asta

Sfatul prețios dat de Pavel Bartoș lui Smiley și Ginei Pistol. Trebuie să țină cont de asta
Sfatul prețios dat de Pavel Bartoș lui Smiley și Ginei Pistol. Trebuie să țină cont de asta

Cea mai vizionată emisiune pe care românii o așteaptă cu sufletul la gură va apărea în curând pe micile ecrane. Ce dezvăluiri a făcut Pavel Bartoș despre show-ul pe care-l prezintă și ce sfaturi îi dă el lui Smiley.

Pavel Bartoș, dezvăluiri despre emisiunea pe care o prezintă

Emisiunea Românii au talent” va reveni în curând pe micile ecrane. Unele modificări au fost făcute în ce privește juriul, astfel că, locul lui Mihai Petre va fi ocupat de frumoasa Alexandra Dinu.

Din cauza pandemiei producția pentru sezonul 11 a întârziat mult, însă acum, se pare că echipa este pregătită pentru a da startul unui nou sezon plin de surprize. Cei patru jurați din acest sezon sunt Andi Moisescu, Florin Călinescu, Alexandra Dinu și Andra.

Prezentatorii sunt, cum deja știe toată lumea, Pavel Bartoș și Smiley. Recent, Bartoș a făcut dezvăluiri despre emisiunea pe care o prezintă, dar nu numai.

„Ca de fiecare dată când am avut câte un nou jurat, acesta a fost primit cu brațele deschise. Și ne-am bucurat împreună de tot ce ni se întâmplă la Românii au talent”, a spus Pavel, despre Alexandra Dinu.

Ce sfaturi îi dă Pavel lui Smiley

Cei doi coprezentatori, Pavel și Smiley au devenit buni prieteni. Artistul se pregătește, alături de Gina Pistol, pentru a deveni părinți. Pentru că el are mai multă experiență ca părinte, Pavel i-a dat câteva sfaturi utile.

„Să se bucure de fiecare clipă la maximum, deoarece este un moment extraordinar, este ceva ce nu poate fi definit și ceva ce înveți să faci tot mai bine cu fiecare zi. Și i-am recomandat să aibă răbdare, eu încă învăț la acest capitol.

Eu, în primul rând, mă bucur că Smiley va fi tată pentru că mi se pare lucrul cel mai tare din lume care i se poate întâmpla unui bărbat. Cred că să fii tată este împlinirea de care fiecare avem nevoie, dă adevăratul sens al vieții. M-aș bucura să aibă cât mai mulți copii pentru că știu că îi plac și sunt sigur că va fi un tătic grozav”, a declarat Pavel, despre Smiley, conform Libertatea pentru femei.

Pavel Bartoș a dezvăluit și faptul ca îi era dor de emisiune și abia așteaptă ca aceasta să înceapă.

‘Mi-era dor de emisiune, mi-era dor de reîntâlnirea cu oamenii faini din echipă și de cei care ne urmăresc. Vom vedea oameni simpli care vor veni să-și îndeplinească visul. Vom vedea niște numere extraordinare. Celor de acasă le confirm un lucru: Va fi așa cum vor ei să fie acest show’, a anunțat Pavel Bartoș, înainte de noul sezon, conform sursei precizate.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI