05 dec. 2019 | 12:51

Cine este primul soț al Anamariei Prodan. Momente grele pentru cei doi după ce una dintre fiicele lor a ajuns la spital

Monden
Cine este primul soț al Anamariei Prodan. Momente grele pentru cei doi după ce una dintre fiicele lor a ajuns la spital
Momentele grele din familia Prodan-Regecampf au fost depășite împreună. Tibi Dumitrescu a fost alături de Sarah atunci când s-a operat

Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf au una dintre cele mai longevive relații din showbiz-ul românesc. Mulți știu că pe lângă legătura frumoasă pe care o au, ambii se înțeleg de minune și cu foștii soți, cu care au copii. Aceștia au rămas la bine și la greu tot împreună. De curând, Sarah s-a accidentat, moment care i-a găsit din nou împreună.

Cine este primul soț al Aneimaria Prodan?

Deși pare că a fost dintotdeauna căsătorită cu Reghe, datorită relației frumoase pe care o afișază deja de ani buni, impresara are un mariaj eșuat la activ. Aceasta s-a iubit cu Tibi Dumitrescu între anii 1998-2007, cel cu care le are pe cele două fiice ale sale. Familia Reghecampf-Prodan a demonstrat că un divorț este departe de cuvinte grele aruncate și ură, pentru că atât fostul soț al Anei, cât și fosta soție a lui Laur au o relație foarte bună cu celebrul cuplu. Toți se respectă și iau decizii împreună pentru binele copiilor pe care îi au. La un an după pronunțarea divorțului de primul divorț, Ana s-a căsătorit cu Laurențiu Recghecampf. De asemenea, înainte de căsătoria cu Tibi, s-a iubit o scurtă perioadă cu Laur.

„Fostul soţ este pâinea lui Dumnezeu pe pământ. Este un om de o bunătate, de un caracter incredibil, un om muncitor, un tată cum puţini sunt. Noi suntem o familie toţi. Tibi s-a căsătorit cu Irina, dar noi suntem aşa ( n.r. uniţi). Este o chestie de educaţie. Nu am ce să-i reproşez primului meu soţ, m-a ţinut ca pe o prinţesă, mi-a făcut toate poftele, ce visam noaptea aveam ziua. Noi amândoi am tras să facem bani pentru copiii noştri”
Anamaria Prodan

Fostul soț al Aneimaria Prodan a fost alături de aceasta atunci când Sarah s-a accidentat

Fostul soț al Aneimaria Prodan a fost alături de aceasta atunci când Sarah s-a accidentat

Tibi Dumitrescu i-a fost alături Anei atunci când Sarah s-a accidentat

În momentul în care Sarah s-a accidentat, toată familia i-a fost aproape și a ajutat-o cu gânduri bune și încredere că se va recupera cât de repede este posibil. Amintim că fiica impresarei și-a rupt de curând ligamentele în timpul unui meci.

„Iubita mea… ce nu te omoară te face muuullltttt mai puternică! Love u, uriașul meu drag. Toată lumea a fost aici pentru îngerul meu. Întreaga echipă o susține. Va reveni mai puternică decât oricând. #operație”, a scris Anamaria Prodan, care l-a avut alături att e soțul actual, cât și pe fostul.

Parteneri
Cum ar fi reușit vrăjitoarea Sidonia să-și scoată fiii din pușcărie. Detalii uluitoare
Redactia.ro
Cine a fost marea iubire a lui Mihail Sadoveanu. S-a îndrăgostit nebunește de ea la 60 de ani: „Iartă-mă că-mi ești prea dragă”
Click.ro
Cântărețul olandez descalificat de la Eurovision riscă să fie pus sub acuzare de poliție
Digi24
Un mercenar rus, fost membru Wagner, spune că ucide prizonieri ucraineni din compasiune: „E și un gest de umanitate din partea noastră”
Digi24
Acasă la Laura Cosoi. Imagini superbe din casa de poveste a actriței / FOTO
Unica.ro
Prognoza meteo pentru lunile vară. Cum va fi vremea pe litoral
EVZ.ro
Copaci care cresc repede. Ce să plantezi în curte ca să ai umbră în câțiva ani
Spynews
TAXA care DISPARE definitiv din România. Iohannis a promulgat legea marți, 14 mai
Capital.ro
Trucul banal care ține muștele la distanță, fără soluții chimice. Așa nu vor mai intra în casă
Antena 3
După 12 ani, se întoarce la PRO TV. Primele declarații: „Tot felul de neajunsuri și neînțelegeri..”
Avantaje
Gest ȘOCANT făcut de TATĂL lui VLAD PASCU în TRAFIC! Nimeni nu se aștepta după TRAGEDIE
Mediaflux
BOMBĂ! A apărut femeia cu care Traian Băsescu a avut o relație de DRAGOSTE
Stiri din Lume
Un bărbat a murit în curtea vrăjitoarei Sidonia, unde s-a sărbătorit eliberarea fraților Marin! A fost găsit fără suflare după petrecere: ”Au strigat...”
Spynews.ro
Ce se întâmplă dacă lucrezi sau speli când ai cruce neagră sau cruce roșie în calendar. Ce spune biserica
Realitatea.net
Florin Salam, în genunchi în fața soției după ce Roxana i-a oferit cadou o mașină de lux! Cum arată noul bolid al manelistului
Antena 1
De ce evreii nu cred în Iisus Hristos? 'Nu este Mesia!'
Shtiu.ro