Anamaria Prodan, acuzații dure la adresa lui Mirel Rădoi. Ce spune despre noul antrenor al naționalei

Anamaria Prodan, acuzații dure la adresa lui Mirel Rădoi. Ce spune despre noul antrenor al naționalei

Mirel Rădoi este noul selecționer al naționalei României, în urma votului exprimat de Comitetul Executiv al Federației Române de Fotbal în ședința de marți, 26 noiembrie. Nici nu a apucat să preia frâiele naționalei, că Rădoi a primit deja un val de critici. Anamaria Prodan îl acuză că nu va convoca jucători impresariați de ea din cauza unui scandal care a avut loc între ei în anul 2015.

Anamaria Prodan, acuzații dure la adresa noului selecționer al naționalei, Mirel Rădoi

Mirel Rădoi a fost numit în funcția de selecționer al echipei naționale și are ca obiectiv calificarea la Euro 2020. Antrenorul este deja contestat de Anamaria Prodan, care îl acuză că nu va convoca la națională jucătorii pe care ea îi impresariază.

„Rădoi nu l-a folosit pe Niță și l-a titularizat pe Cojocaru! Despre asta vorbim! Poate mă înșel, să dea Dumnezeu! Sunt anumite ranchiuni peste care oamenii nu pot trece! Eu mi-aș dori ca el să fi evoluat, să înțeleagă că ne certăm și trecem peste”, a declarat Anamaria Prodan.

Soția lui Laurențiu Reghecampf și Mirel Rădoi au fost în centrul unui scandal în anul 2015, când fostul antrenor al FCSB acuza familia Reghecampf că vrea să îl înlăture de la echipă și câ îi trimite cadouri scumpe lui Gigi Becali, în încercarea de a-l convinge să schimbe antrenorul.

„Dacă ești pe contract de 2,5 milioane de euro nu te duci să pândești postul de antrenor de la FCSB. Eu atunci nu știam ce să-i iau și am zis să-i fac un cadou personalizat, așa că i-am luat un trabuc cu numele lui, cu toate că nu fumează”, a precizat Anamaria Prodan.

Începând din martie 2018, Rădoi a ocupat funcția de manager sportiv al echipei naționale U21 a României, iar în luna august a aceluiași an a preluat banca tehnică, după ce Daniel Isăilă a decis să accepte o ofertă din Arabia Saudită. A reușit să califice reprezentativa Under 21 la EURO 2019, unde a ajuns până în semifinalele competiției, performanță ce a însemnat calificarea la Jocurile Olimpice după o pauză de 56 de ani!.

Urmăriți Playtech.ro și pe