Cine este primul bărbat al Biancăi Drăgușanu. Cu el a devenit femeie

Cine este primul bărbat al Biancăi Drăgușanu. Cu el a devenit femeie
Barbatii din viata Biancai Dragusanu

Bianca Drăgușanu este râvnită de mulți bărbați, însă puțini știu cu cine s-a iubit aceasta când a apărut prima dată în lumina reflectoarelor. Se întâmpla în anul 1999, atunci când a avut o primă apariție la tv, la emisiunea ”Din Dragoste”, prezentată atunci de Mircea Radu, la Antena 1.

Cine este primul bărbat al Biancăi Drăgușanu

La vremea aceea, Bianca Drăgușanu avea 16 ani și spera ca acela să fie unicul bărbat din viața ei. Însă, cu toate acestea, destinul a adus-o în brațele altui bărbat, conform cancan.ro.

Și uite așa, la vârsta de 20 de ani, aceasta l-a cunoscut pe Coco Păun, cu care a avut o relație cu suișuri și coborâșuri. S-au despărțit după patru ani.

„Atunci când am fost la ”Din dragoste” eram vai de capul meu, dar eu aveam impresia că sunt cea mai frumoasă. Când l-am cunoscut pe Coco aveam 80 de kilograme, datorită lui am început să slăbesc. Mă punea să fac câte 500 de abdomene o dată, până vomitam. Alergam câte şapte ture de stadion, nu mai ştiam de mine, dar am reuşit să dau jos 20 de kilograme în doar câteva luni. De la Coco am învăţat că durerea fizică nu înseamnă nimic. Era extrem de gelos, exagerat chiar, dar m-a iubit mult de tot. Relaţia cu el m-a maturizat foarte mult”, spunea Bianca Drăgușanu.

Cătălin Botezatu a introdus-o în lumea celebrității

După Coco Păun a urmat Cătălin Botezatu, cu care aceasta a fost surprinsă făcând dragoste în mare. Se afișau peste tot și își jurau iubire veșnică.

“Eu şi Bote suntem suflete pereche. I-am zis că alta ca mine nu o să mai găsească. Cătălin îmi este şi prieten şi iubit şi tată şi îmi doresc să fiu cu el pentru tot restul vieţii. Noi nu avem limite, ne-am iubit peste tot, pe mese, în lift, în baie, peste tot”,spunea Bianca Drăgușanu.

Dar relația nu a durat mult și așa avea să îl întâlnească pe fotbalistul Adrian Cristea. S-au iubit ce s-au iubit, după care s-au despărțit. Vedeta s-a căsătorit apoi cu Victor Slav. Au divorțat după numai câteva luni. Nașii de cununie au fost Nicoleta Luciu şi soţul ei, Zsolt Csergo. Cu toate că au divorțat, povestea lor de dragoste a mers mai departe, rămânând însărcinată. A adus pe lume o fetiță la data de 26 septembrie 2016, iar după aproape doi ani de la nașterea fetiței, cei doi s-au despărțit definitiv. A urmat cuplarea cu Tristan Tate, după care s-a căsătorit cu Alex Bodi. A divorțat și de Alex Bodi, iar recent, aceasta a fost surprinsă în compania lui Gabi Bădălău.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI