Imagini șocante cu Bianca Drăgușanu. Vedeta merge pe jos pe lângă mașini care gonesc cu 100 km/h

Imagini șocante cu Bianca Drăgușanu. Vedeta merge pe jos pe lângă mașini care gonesc cu 100 km/h
Imagini șocante cu Bianca Drăgușanu mergând pe jos pe autostradă

Este o dublă plăcere să amăgești un amăgitor, lucru știut de Alex Bodi, care, după ce a dat presei câteva fotografii cu Bianca Drăgușanu în care avea fața tumefiată în urma unei intervenții estetice, după cum explică divă, a schimbat atenția și răstălmăcit direcția agresiunilor oferite acesteia în timpul relației, acuză ea. Au urmat apeluri între cei doi, care, deși pe drumuri separate de mai bine de trei luni, răniți în orgolii, plonjează din nou în dramatism, punându-și armele pe masă. Strategia fiecăruia acum este de a se apăra de acuzele și dovezile celuilalt. Peste toate se adaugă și imagini care ajung în spațiul public, ce scot la iveală alte momente ”murdare” din legătura celor doi.

Imagini cu Bianca Drăgușanu punându-și viața în pericol

Alex Bodi a anunțat la ”Xtra Night Show”, de la Antena Stars, că are câte o dovadă pentru fiecare acuzație adusă de fosta soție, dar că nu dorește ca scandalul dintre ei să continue, cu atât mai puțin să fie implicat într-o dispută atât de vizibilă, luând în considerare poziția sa din prezent.

El se află în arest la domiciliu de săptămâni bune, fiind cercetat într-un dosar de proxenetism.

La scurt timp, în spațiul media a apărut o înregistrare cu Bianca mergând pe mijlocul drumului, supărată, țipând la partener, care se afla în mașină și încerca să o aducă înapoi.

Contactat de reporterii Spynews, bărbatul a recunoscut că de la el provin imaginile, completând că totul s-a petrecut în urma unei discuții aprinse cu blondina. Totuși, el susține că nu dorește să îi facă rău acesteia, ci doar să se apere.

Declarațiile blondinei despre întâmplare 

„Eu m-am dat jos din mașină și am luat-o pe mijlocul străzii, terorizată fiind. Și acest om m-a filmat, i-a trimis lui, iar el în momentul de față mă amenință cu această filmare, și-mi zicea acum vreo două zile la telefon că aș fi vrut să mă omor pentru el”, a povestit Bianca Drăgușanu la Antena Stars.

„Prietenii noștri comuni m-au trădat pe o șampanie. Au trecut de partea lui și îmi făceau tot felul de manevre. Ultima maneva pe care mi-a făcut-o un om căruia i-am botezat copilul e că în luna mai eram cu el în mașină și mă certam la telefon cu fostul soț.

Eu am închis telefonul și nu voiam să vorbesc cu el. Și atunci m-a sunat de pe telefonul acestui om și a început să mă înjure și să mă agreseze verbal la telefon”, a continuat ea.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI